Ehliyet sınavındaki değişiklikler nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetBurak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 309

AhmetBurak

Uzman
Selam dostlar geçen hafta cumartesi sınavdan kaldım saçma bir sebepten bu cumartesi tekrar gireceğim. Haberlerde 2 gündür ehliyet sınavında değişiklikler gibi şeyler görüyorum anlamadım bir türlü bu değişiklikler bize de geçerli mi? Yoksa yeni kayıt yaptıracaklara mı? Açıklayabilir misiniz?

Selam dostlar, geçen hafta cumartesi sınavdan kaldım saçma bir sebepten bu cumartesi tekrar gireceğim. Haberlerde 2 gündür ehliyet sınavında değişiklikler gibi şeyler görüyorum anlamadım bir türlü bu değişiklikler bize de geçerli mi? Yoksa yeni kayıt yaptıracaklara mı? Açıklayabilir misiniz?

Benim peder idareci geri park yaparken 2 kez şans verilecek normalde yanlış yaparsan eleniyordun 2.şans verdiler ve 40 dakika olan süreyi uzattılar.

Selam dostlar geçen hafta cumartesi sınavdan kaldım saçma bir sebepten bu cumartesi tekrar gireceğim. Haberlerde 2 gündür ehliyet sınavında değişiklikler gibi şeyler görüyorum anlamadım bir türlü bu değişiklikler bize de geçerli mi? Yoksa yeni kayıt yaptıracaklara mı? Açıklayabilir misiniz?
Sınavdan kaldıktan sonra bir sonraki sınav 1 ay sonra diye biliyorum. Sizi nasıl 1 hafta sonraya alabiliyorlar?

Sınav tarihlerini görebiliyor muyuz biz? Bir yerde açıklanıyor mu?

Hocam sadece e-sınav yani teorik sınavın tarih aralıkları belli. Direksiyon sınavının belli değil. Bana da kurs mesaj attı sınavın haftaya diye.
Sınav tarihleri genelde ayın 1-10 arası ve 20-30 arasında yapılıyor.(direksiyon)

Sınavı geçtim dostlar.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt