Einhell TP-AG 18/125 CE Q Lİ modeli alınır mı?

Lara Croft

Uzman
Elimde hâlihazırda 4 amperlik bir akü var. Bunu 15-20 saniyelik ya da en fazla yarım dakikalık kesimlerde kullanacağım, o yüzden akünün bitmesi gibi bir durum söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Bunu alıp kullanan arkadaşlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

En az 5.2 amperlik bir akü öneririm, daha aşağısında zorlanmaya gelmez.
Hocam ben kaynakçı falan değilim. 4-5mm'lik lama demirler kesmiyorum ki? Alt tarafı bir sigorta rayı, sigorta barası ya da ufak tefek plastik ya da metal kesimleri işleri yapacağım. Siz kullanıyor musunuz?

Çok güzel iş görür hatta lüks bile kalır. Daha ucuza da bulabilirsin ama einhell marka iyidir.

Çok güzel iş görür hatta lüks bile kalır. Daha ucuza da bulabilirsin ama einhell marka iyidir.
Kullanıyor musunuz ustam? Almışken iyi bir şey olsun diyorum. Bosch ya da DeWALT benim için aşırı profesyonel ve pahalı kalıyor.

Ben kullanmadım da şantiyemizde kullanan çok fazla arkadaşlar var. Bir şikayetlerini duymadım. Mekanikçi olduğumuz için işimiz hep kaynakla, demirle yine de sorun olduğunu duymadım. Bana kalırsa çok rahat işinizi görecektir.

Sağ olun hocam teşekkürler iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…