Ekran değişimi için servise yollanan Acer Nitro 16 laptopta nerelere dikkat edilmeli?

ShovelMan

Uzman
Merhaba Techolay. Yeni aldığım Acer Nitro 16 laptopun ekranını oda arkadaşım gece yanlışlıkla kırmış. Garanti kapsamında değil, biliyorum, ama servise verip ekranını ücret ile değiştireceğiz.

Acer teknik servisini aradım, bana İstanbul’da bir adres verdiler, buraya kargolayabilirsiniz dediler. Sizin bana verebileceğiniz bir öneri var mı, “şuna dikkat et” diye?

Görüş ve önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizlilik ve güvenlik için sorun çıkarmıyorsa harddiski çıkarıp göndermek mantıklı.

Acer servisine göndermemek.

Becerin ve ekipmanın varsa Çin'den ekran getirip (varsa Türkiye'den alabilirsin) kendin yap.

Acer servisine göndermemek.

Becerin ve ekipmanın varsa Çin'den ekran getirip (varsa Türkiye'den alabilirsin) kendin yap.

Niye öyle dedin sıkıntı mı yapıyorlar. Beceri var ama Acer'ın servisi garanti konusuna kıl. Kendim yaparsam garantiyi bozmazlar mı?

Gizlilik ve güvenlik için sorun çıkarmıyorsa hard diski çıkarıp göndermek mantıklı.

Hard disk yok SSD var sadece

Ürünün kutusu ve süngerleri hala duruyor ise ekstra bir şey yapmana gerek yok.

Evet duruyor her şeyi tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…