Samet Yılmaz
Çalışkan
Olmuyor hocam iyice denedim soket kırılacak yoksa... Buradan Nvidia yı kınıyorum.
Olmuyor hocam iyice denedim soket kırılacak yoksa... Buradan Nvidia yı kınıyorum.
@Yakuza ben de yedek alayım dedim ön fanlar için. Kasam Lancool 216. 160mm fan yok piyasada maalesef. AliExpress'te vardı. Tam alacaktım gümrük düzenlemesi vs. geldi ve yalan oldu. Zaten düşük RPM'de çalışıyor ama yine de bir yedek olsa iyi olur çünkü bu kasayı ben öldükten sonra dahi miras bırakmak istiyorum öyle fonksiyonel ve iyi kasa
Gerçi Lian Li'ye yazınca gönderiyorlar diyen çıktı ama Türkiye'de vereceklerini sanmam. Ama kasa çıkartıyorsan mesela yedek parçasını sat kardeşim 160mm fan yok.
Yeni çıkan HAF ll CM kasasının da 220mm fanları var mesela. Bozulursa ne olacak garanti dışı? Soru işareti. 120mm fan takılacak yine mecburen.
Hocam yalnız 50.000 saat ömürle de standarttan şaşmalarını anlıyorum biraz da. Normalde Cooler Master sevmem ama şu HAF ll kasası devasa bir şey. 220mm fan öyle bir üfler ki ekran kartına fan takma soğutur herhalde
Hocam yalnız 50.000 saat ömürle de standarttan şaşmalarını anlıyorum biraz da. Normalde Cooler Master sevmem ama şu HAF ll kasası devasa bir şey. 220mm fan öyle bir üfler ki ekran kartına fan takma soğutur herhalde![]()
Benim de arka egzoz 140 mm Arctic P14 PRO. Ekran kartı altında da bir adet P14 Pro yanında da Lian Li 140mm ARGB olmayan bir fan var. Önde de 2 adet 160mm. Sizinle benzer hocam bizim termal yönetim.