Ekran kartı 12VHPWR güç soketi yanması kronik midir?

İşin ilginç yanı bende 4070 ti super var ve kendi kutusundan çıkan 12VHPWR kablosu kartın güç soketine olmuyor uyumlu değil.
Nvidia dan böyle birşey beklemezdim doğrusu..

Foto atayım buraya, makine şu an böyle, kasanın kapağını şöyle ayda bir açıp gpu kablosunu azıcık ittiriyorum.

OOO hocam siz RAM lerede soğutma takmışsınız...

Çalışıyor işte garibim non-stop. Fiyatlar ucuzken kasım'da 3 tane Arctic 360mm için yedek, 1 tane egzoz için(MSI'ın egzozunda PWM yok?) bir tane de RAM'ler için fazladan yedek alacağım. 5 tane yeter.

Kasa fotojenik değil zaten çok da umursamam, bana kalsa rgb de olmasın kara şimşek takılsın da yaz aylarında kırmızı rgb'ye alıyorum böcek/sinek/güve vs. gelmiyormuş diye.

Mesela yılan-akrep olan bölgelerde yaşayanlar mavi takılsın işte yunan evleri gibi.

İfadeler: X99
Böcek,güve vs. dediniz de acaba hasanın içine girse kısa devre yaptırır mı??? Düşünsenize bir güve kelebek yüzünden anakart yanıyormuş ..

Böcek, güve vs. dediniz de acaba Hasan'ın içine girse kısa devre yaptırır mı? Düşünsenize bir güve kelebek yüzünden anakart yanıyormuş.

Mor elektrikli sinek kovucu almıştım odaya, güveler bu rengi çok seviyormuş sürekli güve doldu oda, sonra yumurtalarını bırakmışlar bir de onlarla uğraştım.

Mor RGB kesinlikle kullanmayın yazın cam pencere açıkken, haşere magneti resmen.

Mavi renk işte yılan-akrep için, böcekler için de kırmızı. Yani böcek ışığa çekilip içine girer kısa devre yaptırabilir de öyle bir risk her zaman var, kasanın etrafında yiyecek-içecek kırıntıları, şeker lekesi vs olmaması gerekiyor. Her Allah'ın günü ben kasa çevresini masa altını süpürerek güne başlarım, masayı kolonyalı bez ile silerim.

Evet kronik sayılır. Kablo kalitesiyle alakası yok sorunlu bir mühendislik ürünüdür. Piyango kime çıkarsa onunki yanıyor yani her zaman yanacak diye bir şey yok.

Benimki tekrar yanarsa bir daha Nvidia ekran kartı almayacağım sırf bu yüzden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…