SHERLOCKED
Başarılı
Sanmam ama PTM7950 tedariği zor şu an. Bu yeterli.
Karta bağlı. O karta ne kadar gerekir bilmiyorum.1.00mm mi alayım 0.75 mi? @michaelscofield @SHERLOCKED
Son bir kez teyit etmek istiyorum. Termal macun yerine aşağıdaki ürünü alıp kullanacağım değil mi?
Eki Görüntüle 232402
Kafam karıştı, normalde termal padler sadece VRM ve bellek için uygulanıyor sanıyordum.
![]()
Pullsar Ice Dragon® Thermal/Termal Pad - 100x50 mm 0.75 MM Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pullsar Ice Dragon Pullsar Ice Dragon® Thermal/Termal Pad - 100x50 mm 0.75 MM ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pullsar Ice Dragon Pullsar Ice Dragon® Thermal/Termal Pad - 100x50 mm 0.75 MM fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
MX-6 katı bir macun olsa da pump-out riski var yine.ARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC MX-6 (8 g) – Ultimate Performance ısı iletken macun, CPU, konsol, grafik kartları, dizüstü bilgisayarlar için, çok yüksek ısı iletkenliği, uzun dayanıklılık, iletken değildir, kapasitif : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
@michaelscofield @SHERLOCKED hocam işlemciye de süreceğim için MX6 alsam olur mu? İndirime girmiş.
Satıcı 1.00mm olan thermal Pad'i uygulayamazsınız yazmış. Kendi bilgisayarım dışında da kullanacağım için riske atmak istemiyorum.
@michaelscofield
MX-6 katı bir macun olsa da pump-out riski var yine.
Hocam attığım termal pedmiş. Ben PTM sanmıştım. Bunun PTM versiyonuna bakın. MX-6 bunun kadar uzun dayanmaz yine ama çok katı bir macun olduğu için diğer macunlardan iyidir.
Kullanacağım işlemciler stok fanla çalışıyor, ekran kartı TU104 mimari yani normal 2060'a göre çipi daha büyük.
PTM benzeri ürünleri 500 civarına buluyorum ancak PTM türü alsam da stok fanla kullanılacağından faydası olur mu bilemiyorum.
@michaelscofield @SHERLOCKED bunu alsam olur mu? GPU ve CPU için ortalama kaç yıl götürür?