Bugün furmark yapmak istedim ama ilginç bir şekilde furmark yaparken laptop sarjdan çıktı ve güç kesti. Adaptörü söktüm fişten geri taktım öyle pile tekrar güç geldi bu neden böyle oldu sizce?
Eğer Hot Spot tehlikeli sıcaklığa ulaştıysa, güvenlik sebepli güç kesmiş olabilir. Furmark, Cinebench, Prime95, OCCT gibi testler notebook için "overkill" kalıyor. Ekran kartı testi için Unigine testlerine bakın.
Eğer Hot Spot tehlikeli sıcaklığa ulaştıysa, güvenlik sebepli güç kesmiş olabilir. FurMark, Cinebench, Prime95, OCCT gibi testler notebook için "overkill" kalıyor. Ekran kartı testi için Unigine testlerine bakın.
Doğrudan bunu bildiğimi iddia etmiyorum tabii ki. Sadece mantıklı bir açıklama olarak görüyorum ve yüksek ihtimal veriyorum. Eğer sorunu tekrar yaşarsanız, etiklersiniz. Bu arada tüm ısıları HWiNFO programı ile takip edebilirsiniz.
Doğrudan bunu bildiğimi iddia etmiyorum tabii ki. Sadece mantıklı bir açıklama olarak görüyorum ve yüksek ihtimal veriyorum. Eğer sorunu tekrar yaşarsanız, etiklersiniz. Bu arada tüm ısıları HWiNFO programı ile takip edebilirsiniz.
Teşekkürler hocam. İhtiyacım yok şu an için. Oyun sırasında arkada açık kalsın ve arada takip edin. Genel olarak notebook için 100C altında kalsa iyi olur. Eğer yüksekse alternatif soğutma yöntemleri düşünülebilir.