dlpfl Üyecik Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 24 Temmuz 2025 #1 Dün ekran kartının güncellemesini yapmadan önce bu hataları almıyordum. Oyuna girebiliyordum. Ekran kartım 1050Ti. Bilgisayarım TPM 2.0 desteklemiyor. Secure Boot açık ve CSM "Disabled" ayarında. Sürprizbozan: Ekran görüntüleri Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Dün ekran kartının güncellemesini yapmadan önce bu hataları almıyordum. Oyuna girebiliyordum. Ekran kartım 1050Ti. Bilgisayarım TPM 2.0 desteklemiyor. Secure Boot açık ve CSM "Disabled" ayarında. Sürprizbozan: Ekran görüntüleri
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.080 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.775 Yer İstanbul 24 Temmuz 2025 #2 Ekran kartı ile bir bağ bulamadım açıkçası. Valorant, Windows 11'de TPM istiyor. Nokta. Tavsiyem ya anakartına uygun bir TPM modülü al ya da Windows 10'a geri dön. Madem ekran kartı güncellemesiyle başladı bu hata, o zaman önceki sürüme de dönebilirsiniz.
Ekran kartı ile bir bağ bulamadım açıkçası. Valorant, Windows 11'de TPM istiyor. Nokta. Tavsiyem ya anakartına uygun bir TPM modülü al ya da Windows 10'a geri dön. Madem ekran kartı güncellemesiyle başladı bu hata, o zaman önceki sürüme de dönebilirsiniz.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 24 Temmuz 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Madem ekran kartı güncellemesiyle başladı bu hata, o zaman önceki sürüme de dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bazen bu hatayı vermeden önce birkaç dakika boyunca oyun çalışıyor. Tesadüfen denk gelip arkadaşın güncelleme kaynaklı olduğunu düşünmesini sağlamış olabilir. Bu yüzden tam olarak bu dediğinizi yapmalı: Recep Baltaş dedi: TPM modülü al ya da Windows 10'a geri dön. Genişletmek için tıkla...
Recep Baltaş dedi: Madem ekran kartı güncellemesiyle başladı bu hata, o zaman önceki sürüme de dönebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bazen bu hatayı vermeden önce birkaç dakika boyunca oyun çalışıyor. Tesadüfen denk gelip arkadaşın güncelleme kaynaklı olduğunu düşünmesini sağlamış olabilir. Bu yüzden tam olarak bu dediğinizi yapmalı: Recep Baltaş dedi: TPM modülü al ya da Windows 10'a geri dön. Genişletmek için tıkla...