nisaa

Üstün
Makaleler
3
Selam kartımın arkasındaki HDMI, DP girişlerini koruyan plastik mavi bir korumalık gibi bir şey var. Bu şekilde kullanıyorum ve sadece kullandığım HDMI kısmının korumalığını çıkardım diğerlerini ellemedim. En fazla 80 derece olduğunu düşünsek o plastikler yanabilir mi? Bu durumu yaşayan var mı? Bu şekilde kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse çok güzel olur.

1724446056897.webp

Fotoğrafı örnek olarak koydum, normalde hepsinde bundan takılı. Kartın arkasını şu an çekemediğim için internetten buldum bahseddiğim şey bu resimdeki yani.

Hayir, bir sorun olacagini sanmam. Sistem asiri isindiginda kendini kapatir zaten. Onu cikarip cikarmamak size kalmis zevk isi bende takili şu an.

Hayir, bir sorun olacagini sanmam. Sistem aşırı isindiginda kendini kapatir zaten. Onu çıkarıp cikarmamak size kalmis zevk isi bende takili şu an.

Anladım, hocam benim sorunlarım varda kafaya çok takıyorum. Acaba plastik ya o yüzden erir mi, girişleri bozar mı diye düşündüm. Yardımınız için sağ olun. Kartım çok abartı ısınmıyor zaten 76 derece ama 80 dereceyi geçse mesela orası eriyebilir mi ki?

Anladım, hocam benim sorunlarım varda kafaya çok takıyorum. Acaba plastik ya o yüzden erir mi, girişleri bozar mı diye düşündüm. Yardımınız için sağ olun. Kartım çok abartı ısınmıyor zaten 76 derece ama 80 dereceyi geçse mesela orası eriyebilir mi ki?
Sanmam, eger kafaniza takiliyorsa cikarin gitsin.

Rica ederim, gecmis olsun.

Sanmam, eger kafaniza takiliyorsa cikarin gitsin.

Rica ederim, gecmis olsun.
Teşekkür ederim. Biraz daha düşüneyim, içimde yine korku falan olursa yarın çıkartırım, olmazsa takılmam diye düşünüyorum, takılmamak biraz zor ama olsun. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İyi sosyaller hocam.

Teşekkür ederim. Biraz daha düşüneyim, içimde yine korku falan olursa yarın çıkartırım, olmazsa takılmam diye düşünüyorum, takılmamak biraz zor ama olsun. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. İyi sosyaller hocam.
Size de iyi sosyaller. Zamaninda bende oyleydim zaman gectikce duzelir.