Ekran kartı için para mı biriktirmeliyim yoksa oyun mu almalıyım?

Yer
Kaer Morhen
Şu an elinizde 2000 TL var. Ekran kartınız RX 570 4 GB. Para biriktirirseniz 2-3 ay sonra 7-8 binlik bütçeniz olur diye tahmin ediyorum. Eğer ekran kartı 6-7 ay daha gidecekse ya işe girerek ya da farklı bir şekilde ekran kartı bütçesi çıkarabilirim diye düşünüyorum. Sizce bu ekran kartı 6-7 ay daha götürür mü? Elden Ring ve Baldur's Gate 3 gibi almak istediğim oyunlar var. Tavsiyeniz nedir?

Bence de ekran kartı oyunu bir şekilde halledersiniz.

Eneba'dan 300-500 liralık bir sepet yapasım var açıkçası. Elden Ring ve Baldur's Gate 3'ün acelesi yok zaten 1.5-2 ay Witcher oynayacağım fullemeye çalışıyorum. Kalan 1400-1500 lirayı da kenara atarım.

Eneba'dan 300-500 liralık bir sepet yapasım var açıkçası. Elden Ring ve Baldur's Gate 3'ün acelesi yok zaten 1.5-2 ay Witcher oynayacağım fullemeye çalışıyorum. Kalan 1400-1500 lirayı da kenara atarım.
Enebadan geçen oyun satın almaya çalıştım kullandığım 3 kart da ödeme yapmadı. Kullandığım kartlardan birisinden de parayı çekip oyunu vermediler destek atıp uğraşlar sonucu paramı zar zor geri aldım tavsiye etmiyorum.

Ben de oyun bulamadım zaten Steam'de iyi bir indirim görürsem alırım belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…