Ekran kartı kablosunun tam oturmaması sorun yaratır mı?

Furkanİster

Çalışkan
Merhaba, iyi akşamlar dilerim. Şimdi ben ekran kartını temizlemek için sökmüstüm. Ekran kartı kablosunu da tam oturtmamışım. PC yaklaşık 10 dk full fan çalıştı. Ben yemek yemeye içeri gitmiştim. Geldiğimde fark ettim. Ondan sonra kabloyu tam oturtum. Yaklaşık 40 dk FurMark testi yaptım. Kapanma, ekran kararması gibi bir şey olmadı. Bir sıkıntı olur mu? Olursa ne zaman olur, mesela 1 hafta sonra falan belli olur mu? Kart ASUS ROG 5080 Astral (600W ekran kartı kablosunda herhangi bir yanma, kararma vs. bir şey yok).

Olayı tam anlamadım full fan nasıl çalışıyor kablo tam oturmadığı halde? Görüntü falan aldın mı?

Yok duzelttiyseniz bir sikinti olmaz. Gecenlerde guc kablosunun tam takilmamasi nedeniyle yuk oldugunda kartin yandigini gormustum. Tam oturtmussan sorun yok.

Olayı tam anlamadım Full fan nasıl çalışıyor kablo tam oturmadığı halde? Görüntü falan aldın mı?

Yok hocam yaklasık 5 10 dk sonra geldım fan delı gibi donuyordu ama ekran fılan hiçbir şey yoktu hemen fisten cektim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…