Ekran kartı, mouse ve klavye kargoda çalınır mı?

Hepsi arıza yaptı, ve en sonunda garantiye göndermeye karar verdim. Ben bunları direk kendi kutularının içine mi koyup göndersem çalınır mı bu arada ekran kartını öyle kutusuna göndersem büyük ihtimalle çalınmasa bile hasar alır, korumak için ne yapabilirim?

Şimdi tek bir yere göndereceksen zaten kutulayıp göndermemen saçmalık olur ama ayrı ayrı gönderdiğini varsayıyorum. Bir nalbura gidip oradan biraz "patpat" denen koruyucudan al bütün ürünleri onunla sarıp bantla hatta üşenmezsen içindekiler gözükmesin diye bir kat gazete kağıdına sar kutuları sonra patpat sar. Riske atmaya değmez.

Garantiye yollanacak ürünleri kutularına koy, balon poşetle korumaya al. Kargoya verirken ürünlerini teyit etmek amaçlı video kaydı alıp ürünlerin kutuların içinde olduğunu teyitleyip ver.
Sıkıntı çıkması halinde de teyitlenmiş şekilde ürünleri vereceğin için top tamamen kargo şirketine kalır.

İtopya, Trendyol, Gençer Gaming hepsi farklı hocam.

Selam,

Tek bir kutuya patpat veyahut köpük ile sabitleyerek gönderebilirsin. Unutma desi ne kadar büyük ise o kadar fazla ücret çıkar. Desi hesaplamak için en,boy,yüksekliği çarparak 3000'ne bölmelisin. Gönderimi yaptığında sana bir irsaliye verilecek onu sakla. Herhangi bir çalınma durumu olmaz merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…