Ekran kartı PCI-e kablosunda bulunan ekin görüntü kirliliği nasıl kaybedilir?

Bütçe
2.000 TL

leonidasxxd

Uzman
Merhabalar, kasamı 3 ay önce topladım. RTX 4060 kullanıyorum. 8 pin PCI-e kablosunun biri takılı fakat diğeri boşta duruyor ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Gizlemek için ne yapabilirim? Lian Li Strimer Plus 8 pin gibi bir şey mi almalı mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_3188.webp
    IMG_3188.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_3185.webp
    IMG_3185.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 80
Ben uzun tarafi ekran kartina takip digerini kalin USB 3.0 kablosunun altina bir yere sikistirmistim. Ama senin anakart sanirim mATX kucuk anakart. Sen de su anakartin altinda duran delige disarida kalan tarafi sokmaya calis.

Ben kisa oldugu icin mecburen kelepce ile baglamistim kabloyu en azindan o kadar cirkin durmuyor. Onun haricinde uzatma kablosu daha temiz bir cozum tabii ki.
Plastik kelepçe ile bağlamayı düşündüm ama cam olduğu için sanırım görüntü kaybolmayacak ayrıca kablo pek şekil almıyor ve kasanın alt kısmına gizlemek için yetişmeyecek kadar kısa kalıyor. Can sıkıcı bir durum.

Dostum gözünü seveyim şöyle ürünler için böyle paralar harcamayın. Kelepçeyi takarsın, öyle durur kasada efendi efendi. Şu paraya kendine bir M2 SSD alırsın, gamepad alırsın, belki RAM eklersin vs. Şöyle ürünlere para harcamayın boş yere.
Kisisel tercih, o kadar para doktugun seyin cirkin olmasini istemezsin degil mi?

RGB uzatma kablolari biraz gereksiz evet ama sleeved renkli uzatma kablolari iyi oluyor.

Ben uzun tarafi ekran kartina takip digerini kalin USB 3.0 kablosunun altina bir yere sikistirmistim. Ama senin anakart sanirim mATX kucuk anakart. Sen de su anakartin altinda duran delige disarida kalan tarafi sokmaya calis.
Evet anakartım mATX. Dediğin gibi denedim ama çok kısa kaldı ve yetişmedi maalesef.

Lian Li strimer 8 pin var bu attığının yarı fiyatına ona bakıyordum aslında. Bu kadar para vermek yerine yükseltmek daha mantıklı olur haklısın.

Guzel bir kelepceleme isi cozer o zaman fikrimce. Kisa olan tarafi karta takarsiniz, uzun eki de kabloya kelepcelersiniz.
Deneyeceğim teşekkür ederim.

Geri
Yukarı Alt