Osman Zeren 36 Uzman Katılım 29 Haziran 2026 Mesajlar 160 Beğeniler 205 Yer Adana Bugün 12:18 #1 Diyecek pek bir şey yok galiba
Remus Lupin 68 Üstün Objektif Zanaatkârı Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 14 Beğeniler 760 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Bugün 12:24 #2 Osman Zeren dedi: Diyecek pek bir şey yok galiba Eki Görüntüle 270835 Genişletmek için tıkla... Hoca biraz daha öne alıp ekran tarafını çevirseniz kasa içi ekran gibi olur. Çok iyi aslında.
Osman Zeren dedi: Diyecek pek bir şey yok galiba Eki Görüntüle 270835 Genişletmek için tıkla... Hoca biraz daha öne alıp ekran tarafını çevirseniz kasa içi ekran gibi olur. Çok iyi aslında.
KS KS Osman Zeren 36 Uzman Katılım 29 Haziran 2026 Mesajlar 160 Beğeniler 205 Yer Adana Bugün 12:25 #3 Remus Lupin dedi: Hoca biraz daha öne alıp ekran tarafını çevirseniz kasa içi ekran gibi olur. Çok iyi aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle hem kablo bağlamam gerek hem de her bir şey açmak istediğimde kasanın camını çıkar-tak yapmam gerek, o yüzden bu şekilde yaptım.
Remus Lupin dedi: Hoca biraz daha öne alıp ekran tarafını çevirseniz kasa içi ekran gibi olur. Çok iyi aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle hem kablo bağlamam gerek hem de her bir şey açmak istediğimde kasanın camını çıkar-tak yapmam gerek, o yüzden bu şekilde yaptım.
erdym 68 Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.842 Makaleler 2 Çözümler 45 Beğeniler 4.397 Yer İstanbul Bugün 12:44 #4 Osman Zeren dedi: Hocam öyle hem kablo bağlamam gerek hem de her bir şey açmak istediğimde kasanın camını çıkar-tak yapmam gerek, o yüzden bu şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Alüminyum kasaya eziyet olarak yorumladım
Osman Zeren dedi: Hocam öyle hem kablo bağlamam gerek hem de her bir şey açmak istediğimde kasanın camını çıkar-tak yapmam gerek, o yüzden bu şekilde yaptım. Genişletmek için tıkla... Alüminyum kasaya eziyet olarak yorumladım
theophilus 24 Çalışkan Katılım 10 Temmuz 2026 Mesajlar 54 Beğeniler 44 Bugün 12:45 #5 erdym dedi: Alüminyum kasaya eziyet olarak yorumladım Genişletmek için tıkla... Ne kadar eziyet olursa olsun bana kalırsa görsel şölendir hocam. Uğraştırır falan ama bakınca iç açar yani.
erdym dedi: Alüminyum kasaya eziyet olarak yorumladım Genişletmek için tıkla... Ne kadar eziyet olursa olsun bana kalırsa görsel şölendir hocam. Uğraştırır falan ama bakınca iç açar yani.
Mr.White 7 Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 83 Beğeniler 43 Bugün 12:59 #6 Osman Zeren dedi: Diyecek pek bir şey yok galiba Eki Görüntüle 270835 Genişletmek için tıkla... Çok sırıtmış ya beğenemedim ben
Osman Zeren dedi: Diyecek pek bir şey yok galiba Eki Görüntüle 270835 Genişletmek için tıkla... Çok sırıtmış ya beğenemedim ben
KS KS Osman Zeren 36 Uzman Katılım 29 Haziran 2026 Mesajlar 160 Beğeniler 205 Yer Adana Bugün 13:36 #7 Mr.White dedi: Çok sırıtmış ya beğenemedim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten ben de beğenmedim ama yerine güzel bir şey bulana kadar böyle devam.
Mr.White dedi: Çok sırıtmış ya beğenemedim ben. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten ben de beğenmedim ama yerine güzel bir şey bulana kadar böyle devam.
Philologically 9 Üstün Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 501 Çözümler 2 Beğeniler 306 Bugün 13:46 #8 Bu iphone tam olarak hangi cephede savaştı