Ekran kartım yere düştü

SHERLOCKED

Başarılı
Selam. Evet ben bir eşeğim. Bu yüzden ilana resim çekmek için yere koyduğum ekran kartını bu şekilde yerde bıraktım. Sonra görmediğim için çarptım ve yere düştü. Görünürde bir şey yok. Umarım çalışır
Bu arada tekrar dik koydum sonradan
Umarım termal macunu akmaz(!)

Geçmiş olsun

Benimki direkt blok sökükken yere düşmüştü stres içinde toplayıp takmıştım sisteme. Geçmiş olsun umarım sorun yoktur.

Günde 2-3 defa sök tak yapıp sistemler arasında denemeler yapıyorum, arada bir elimden falan kayıyor halıya düşüyor. Daha hiç sorun yaşamadım. Soket kısmındaki iletken uçlara zarar vermediğin sürece bir şey olmaz, termal macun öyle basitce akıp zarar verecek bir şey değil. Benim yaşadığım olaylara rağmen senin kart çalışmazsa tebrik ederim bir anda çikolata falan ısmarlayasım geldi

Yoo bu kartta macun alma sorunu var zaten. O yüzden dik takılmamalı. Ona gönderme yaptım

9070 XT mi bu? kaça satıyorsun hocam. Ve bir şey olmaz o kadar düşmeyle merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…