N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #1 Marka Zotac yazı ortada ama kılıf mı bilmiyorum. Ondan dolayı gözükmüyor. Vidaları var fakat çok dipte çıkaramıyorum. Dosya Ekleri image.webp 145,7 KB · Görüntüleme: 116 IMG_1824.webp 66,9 KB · Görüntüleme: 94 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2024
Marka Zotac yazı ortada ama kılıf mı bilmiyorum. Ondan dolayı gözükmüyor. Vidaları var fakat çok dipte çıkaramıyorum.
Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 28 Mart 2024 #2 Matkap kullan temkinli bir şekilde devrelere zarar vermeden.
KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #3 Silinen üye dedi: Matkap kullan temkinli bir şekilde devrelere zarar vermeden. Genişletmek için tıkla... Matkap yok öyle yapamam çıkmıyor mu böyle mi üretilmiş zotac yazısını görmek istiyorum ben
Silinen üye dedi: Matkap kullan temkinli bir şekilde devrelere zarar vermeden. Genişletmek için tıkla... Matkap yok öyle yapamam çıkmıyor mu böyle mi üretilmiş zotac yazısını görmek istiyorum ben
KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #5 Silinen üye dedi: Kartta nerede yazıyor ki göremedim. Genişletmek için tıkla... Zotac gtx 770 amp edition 3 fanlı ysz görürsün yazıyı hatta atayım Dosya Ekleri IMG_1828.webp 139,6 KB · Görüntüleme: 74
Silinen üye dedi: Kartta nerede yazıyor ki göremedim. Genişletmek için tıkla... Zotac gtx 770 amp edition 3 fanlı ysz görürsün yazıyı hatta atayım
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 28 Mart 2024 #6 O şey kart anakartı bükmesin diye kasaya takılı herhalde. Destek yani. Kasaya bağlı kısmındaki vidayı sök, onu çıkar.
O şey kart anakartı bükmesin diye kasaya takılı herhalde. Destek yani. Kasaya bağlı kısmındaki vidayı sök, onu çıkar.
KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #7 Lee Yubin dedi: O şey kart anakartı bükmesin diye kasaya takılı herhalde. Destek yani. Kasaya bağlı kısmındaki vidayı sök, onu çıkar. Genişletmek için tıkla... Hayır ekran kartımı çıkartmıştım bir şey için kasaya bağlı değil erişemiyorum kartın altında. Bunun adı ne olarak geçiyor internette bi türlü bulamadım
Lee Yubin dedi: O şey kart anakartı bükmesin diye kasaya takılı herhalde. Destek yani. Kasaya bağlı kısmındaki vidayı sök, onu çıkar. Genişletmek için tıkla... Hayır ekran kartımı çıkartmıştım bir şey için kasaya bağlı değil erişemiyorum kartın altında. Bunun adı ne olarak geçiyor internette bi türlü bulamadım
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 28 Mart 2024 #8 neurox dedi: Hayır ekran kartımı çıkartmıştım bir şey için kasaya bağlı değil erişemiyorum kartın altında. Bunun adı ne olarak geçiyor internette bi türlü bulamadım Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi koruma o zaman. Ama fotoğraflar aşırı kötü bir şey anlaşılmıyor.
neurox dedi: Hayır ekran kartımı çıkartmıştım bir şey için kasaya bağlı değil erişemiyorum kartın altında. Bunun adı ne olarak geçiyor internette bi türlü bulamadım Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi koruma o zaman. Ama fotoğraflar aşırı kötü bir şey anlaşılmıyor.
KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #9 Lee Yubin dedi: O şey kart anakartı bükmesin diye kasaya takılı herhalde. Destek yani. Kasaya bağlı kısmındaki vidayı sök, onu çıkar. Genişletmek için tıkla... Video atacağım Sol taraf tamam orası kopup ama sağdaki imkansız oraya bir kücük tornavida girse iş çözülcek cok zor girmesi Ortada var mış :/ Son düzenleme: 28 Mart 2024
Lee Yubin dedi: O şey kart anakartı bükmesin diye kasaya takılı herhalde. Destek yani. Kasaya bağlı kısmındaki vidayı sök, onu çıkar. Genişletmek için tıkla... Video atacağım Sol taraf tamam orası kopup ama sağdaki imkansız oraya bir kücük tornavida girse iş çözülcek cok zor girmesi Ortada var mış :/
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 28 Mart 2024 #10 neurox dedi: Ortada var mış :/ Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, foruma bakmıyordum. Çözdüğünüze sevindim.
neurox dedi: Ortada var mış :/ Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın, foruma bakmıyordum. Çözdüğünüze sevindim.