KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #11 Lee Yubin dedi: Kusura bakmayın, foruma bakmıyordum. Çözdüğünüze sevindim. Genişletmek için tıkla... Hayır ortada vida var yani artık imkansız oraya erişmek hele
Lee Yubin dedi: Kusura bakmayın, foruma bakmıyordum. Çözdüğünüze sevindim. Genişletmek için tıkla... Hayır ortada vida var yani artık imkansız oraya erişmek hele
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.803 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.474 Yer Antalya 28 Mart 2024 #12 neurox dedi: Hayır ortada vida var yani artık imkansız oraya erişmek hele Genişletmek için tıkla... Kartı yerinden çıkarıp düzgünce baksanız bi.
neurox dedi: Hayır ortada vida var yani artık imkansız oraya erişmek hele Genişletmek için tıkla... Kartı yerinden çıkarıp düzgünce baksanız bi.
KS KS N neurox Uzman Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 203 Çözümler 3 Beğeniler 55 28 Mart 2024 #13 Lee Yubin dedi: Kartı yerinden çıkarıp düzgünce baksanız bi. Genişletmek için tıkla... Çıkartıcamda nasıl çıkaracağım ekran kartının takıldığı yere elim girmiyo orayı ittirmem lazım
Lee Yubin dedi: Kartı yerinden çıkarıp düzgünce baksanız bi. Genişletmek için tıkla... Çıkartıcamda nasıl çıkaracağım ekran kartının takıldığı yere elim girmiyo orayı ittirmem lazım