S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 298 Beğeniler 55 4 Nisan 2026 #1 MSI 5070 gaming Trio almak istiyorum. İndirim ve stok arıyorum Vatan Bilgisayar'da. Tahmini indirim olur mu, olursa ne zaman?
MSI 5070 gaming Trio almak istiyorum. İndirim ve stok arıyorum Vatan Bilgisayar'da. Tahmini indirim olur mu, olursa ne zaman?
theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 Beğeniler 445 Yer Fox River Hapishanesi 4 Nisan 2026 #2 Shog dedi: MSI 5070 gaming Trio almak istiyorum. İndirim ve stok arıyorum Vatan Bilgisayar'da. Tahmini indirim olur mu, olursa ne zaman? Genişletmek için tıkla... Amazonda 41k, neden vatandan almak istiyorsunuz acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
Shog dedi: MSI 5070 gaming Trio almak istiyorum. İndirim ve stok arıyorum Vatan Bilgisayar'da. Tahmini indirim olur mu, olursa ne zaman? Genişletmek için tıkla... Amazonda 41k, neden vatandan almak istiyorsunuz acaba?
B bullvodka Gelişen Katılım 31 Mart 2026 Mesajlar 16 Beğeniler 5 4 Nisan 2026 #3 RAM krizinden dolayı ekran kartı fiyatlarının artacağı söyleniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 3 Beğeniler 2.186 4 Nisan 2026 #4 bullvodka dedi: RAM krizinden dolayı ekran kartı fiyatları artacağı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... O, birkaç aydır söyleniyor. theodore bagwell dedi: Amazonda 41k, neden vatandan almak istiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Vatan Bilgisayar bazen çok iyi indirimler yapıyor. Ondan olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
bullvodka dedi: RAM krizinden dolayı ekran kartı fiyatları artacağı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... O, birkaç aydır söyleniyor. theodore bagwell dedi: Amazonda 41k, neden vatandan almak istiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Vatan Bilgisayar bazen çok iyi indirimler yapıyor. Ondan olabilir.
FurkaN35 Becerikli Katılım 28 Şubat 2026 Mesajlar 122 Beğeniler 25 4 Nisan 2026 #5 bullvodka dedi: RAM krizinden dolayı ekran kartı fiyatlarının artacağı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... RAM krizi 4-5 aydır var, artsa artardı ekran kartı fiyatı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2026
bullvodka dedi: RAM krizinden dolayı ekran kartı fiyatlarının artacağı söyleniyor. Genişletmek için tıkla... RAM krizi 4-5 aydır var, artsa artardı ekran kartı fiyatı.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 298 Beğeniler 55 4 Nisan 2026 #6 theodore bagwell dedi: Amazonda 41k, neden vatandan almak istiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Daha uygun bir fiyata düşmüş diye duydum geçenlerde hocam. SHERLOCKED dedi: O, birkaç aydır söyleniyor. Vatan Bilgisayar bazen çok iyi indirimler yapıyor. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman oluyor bunlar bekliyorum hala hocam?
theodore bagwell dedi: Amazonda 41k, neden vatandan almak istiyorsunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Daha uygun bir fiyata düşmüş diye duydum geçenlerde hocam. SHERLOCKED dedi: O, birkaç aydır söyleniyor. Vatan Bilgisayar bazen çok iyi indirimler yapıyor. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne zaman oluyor bunlar bekliyorum hala hocam?
SHERLOCKED Başarılı Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.314 Çözümler 3 Beğeniler 2.186 4 Nisan 2026 #7 Geceleri oluyor genelde.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 298 Beğeniler 55 5 Nisan 2026 #8 SHERLOCKED dedi: Geceleri oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Stok gelmiş ama 44k... @Michael Scofield hocam günaydın. Stok 44 binden gelmiş acaba düşer mi bu siz tecrübelisiniz?
SHERLOCKED dedi: Geceleri oluyor genelde. Genişletmek için tıkla... Stok gelmiş ama 44k... @Michael Scofield hocam günaydın. Stok 44 binden gelmiş acaba düşer mi bu siz tecrübelisiniz?
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 5 Nisan 2026 #9 Shog dedi: Stok gelmiş ama 44k... @Michael Scofield hocam günaydın. Stok 44 binden gelmiş acaba düşer mi bu siz tecrübelisiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış Scofield'ı etiketlemişsiniz.
Shog dedi: Stok gelmiş ama 44k... @Michael Scofield hocam günaydın. Stok 44 binden gelmiş acaba düşer mi bu siz tecrübelisiniz? Genişletmek için tıkla... Yanlış Scofield'ı etiketlemişsiniz.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 298 Beğeniler 55 6 Nisan 2026 #10 Michael Scofield dedi: Yanlış Scofield'ı etiketlemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Stok bitti 41500 Amazon. Üzüldüm zaten geçen hafta 36 kaçırdım.
Michael Scofield dedi: Yanlış Scofield'ı etiketlemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Stok bitti 41500 Amazon. Üzüldüm zaten geçen hafta 36 kaçırdım.