OBS, Bandicam ve Streamlabs hariç önerir misiniz? D3dgear iyi gibi. D3dgear gibi bir program arıyorum. Böyle hafif olsun istiyorum. Donma kasma olmasın. Kayıt alırken oyunda FPS kaybetmek istemiyorum. Overwolf programlarını önermeyiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı 41
Üstün
OBS veya Shadow Play öneririm.OBS, Bandicam ve Streamlabs hariç önerir misiniz? D3dgear iyi gibi. D3dgear gibi bir program arıyorum. Böyle hafif olsun istiyorum. Donma kasma olmasın. Kayıt alırken oyunda FPS kaybetmek istemiyorum. Overwolf programlarını önermeyiniz.
Asily 22
Üstün
OBS, Bandicam ve Streamlabs hariç önerir misiniz? D3dgear iyi gibi. D3dgear gibi bir program arıyorum. Böyle hafif olsun istiyorum. Donma kasma olmasın. Kayıt alırken oyunda FPS kaybetmek istemiyorum. Overwolf programlarını önermeyiniz.
Windows 11 23H2 kullanıyorsanız program gerekmiyor.
Dikkatli oku mesajı.
Geraltın kılıcı 41
Üstün
OBS'e ayar çekildiğinde sorun çıkartmıyor. Bu arada Windows'ta gerçekten ekran kaydı var mı?
Ekran kartınız AMD ise kendi launcherında ekran kaydı alıcısı var.OBS, Bandicam ve Streamlabs hariç önerir misiniz? D3dgear iyi gibi. D3dgear gibi bir program arıyorum. Böyle hafif olsun istiyorum. Donma kasma olmasın. Kayıt alırken oyunda FPS kaybetmek istemiyorum. Overwolf programlarını önermeyiniz.
Asily 22
Üstün
OBS'e ayar çekildiğinde sorun çıkartmıyor. Bu arada Windows'ta gerçekten ekran kaydı var mı?
Evet ekran görüntüsü çekmeye çalıştığınızda artık video kısmı da var 23H2 ile geldi.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Ekran kartı AMD ise onun kendi ekran kaydı alma araçı vardı onu kullanabilirsiniz eğer NVIDIA ise NVIDIA ShadowPlay kullanabilirsiniz.
Uyuyan Sincap 55
Üstün
NVIDIA Shadow Play.