Ekran yanığı zamanla gelişir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 409
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 413
  • Etiketler Etiketler
    ekran
Makaleler
4
S24 Ultra telefonun ekranını gece açık unutmuşum. Sabaha kadar Instagram'da kendini yakıp pişiren telefon sabah kalktığımda telefonun ekranı tamamen donmuştu ve umarım yanmamıştır diye yeniden başlattığımde maalesef ekranın yarısının yandığını fark ettim. Şu an telefon çalışıyor ama ekranda navigasyon çubuğu ve Instagram'ın izleri var. Garantiye değişim için vereceğim fakat fatura ve garanti belgem yanımda değil. 1 ay gibi süre ekranı böyle kullansam bu yanık büyür mü? Büyür ise kullanılamayacak seviyeye gelir mi?

Büyüme olmaz muhtemelen ama yanık pikseller kimi durumlarda zamanla direkt ölebiliyor. Öte yandan 1 aydan pek bir şey olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu açıp düzeltmeyi dener misin arkadaşımın laptopunda işe yaramıştı.

Bunu kabul edeceklerinden emin değilim. Kullanıcı hatası deme ihtimalleri çok yüksek ki normalde bu cihaz hakkında öyle bir şikayet de yoktu.

Keşke ekran zaman aşımını açsaymışsınız, yazık olmuş panele :(...

Zamanında S20 telefonum için ücretsiz değişim yapılmıştı ama belki zaman içinde şartlar değişmiş olabilir. Değişmezlerse de canları sağ olsun neyse parasını veririm. Instagram da Reels izlerken maalesef ekranı kapanmıyor kapatmak için ayar varsa da ben bilmiyordum. Sağlık olsun. Bunu dikkatli kullansam büyüme olur mu?

Büyüme olmaz muhtemelen ama yanık pikseller kimi durumlarda zamanla direkt ölebiliyor. Öte yandan 1 aydan pek bir şey olmaz.

Bu ekranı garantiye vermeden direkt kullansam ölme ihtimali var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu açıp düzeltmeyi dener misin arkadaşımın laptopunda işe yaramıştı.

Hocam bu benim bildiğim kadarıyla ekranın sağlam yerini de yakıp yanmış yer ile eşitliyor diye biliyorum. Yanlış mıdır?

Konuya uzun zaman sonra güncelleme yapıyorum. Telefonu 1.5 ay sonra kutusu ve faturasıyla beraber garantiye götürdüm. İşlem elbette garanti kapsamına girmedi fakat yine de uygun şekilde yardımcı oldular. Samsung servisine ve çalışanlarına tekrardan teşekkür ederim.

Konuya uzun zaman sonra güncelleme yapıyorum. Telefonu 1.5 ay sonra kutusu ve faturasıyla beraber garantiye götürdüm. İşlem elbette garanti kapsamına girmedi fakat yine de uygun şekilde yardımcı oldular. Samsung servisine ve çalışanlarına tekrardan teşekkür ederim.
Tam olarak nasil bir uygunluk hocam merak ettim. Gecmis olsun bu arada.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt