KS KS C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 831 Çözümler 10 Beğeniler 182 12 Kasım 2024 #11 shockedblackguy dedi: Bir de monitör yakın olunca oluyordu. Monitörü olabildiğince uzak kullanmayı deneyebilirsiniz. Fov ayarı da aynı şey aslında. O zaman çok yakın bir sorun benimkiyle. Ben de çözemedim ama o oyunları bırakmak en iyisi sağlık için. Genişletmek için tıkla... Çözüm olmadığı sürece öyle yapacağım mecbur oynamamak daha iyi tüm keyfim kaçıyor.
shockedblackguy dedi: Bir de monitör yakın olunca oluyordu. Monitörü olabildiğince uzak kullanmayı deneyebilirsiniz. Fov ayarı da aynı şey aslında. O zaman çok yakın bir sorun benimkiyle. Ben de çözemedim ama o oyunları bırakmak en iyisi sağlık için. Genişletmek için tıkla... Çözüm olmadığı sürece öyle yapacağım mecbur oynamamak daha iyi tüm keyfim kaçıyor.
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 12 Kasım 2024 #12 shockedblackguy dedi: Motion Sickness olabilir. Genişletmek için tıkla... Kameranın fıldır fıldır döndüğü, özellikle eski FPS oyunları çok yapıyor bunu Deus Ex Human Revolution gibi.
shockedblackguy dedi: Motion Sickness olabilir. Genişletmek için tıkla... Kameranın fıldır fıldır döndüğü, özellikle eski FPS oyunları çok yapıyor bunu Deus Ex Human Revolution gibi.