Ekranda ok şeklinde izler çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Olgun Muhçu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 87

Olgun Muhçu

Uzman
1 hafta önce Aorus 2080 Ti sıvı soğutuculu modelini aldım ve yaklaşık 2 gündür böyle yapıyor. DP bağlantısı gidip geliyor, monitör kendini yeniden başlatıyor, kaldığım yerden devam ediyordum. Ama bu gece 1 el oynadıktan sonra yine böyle yaptı, asla kendine gelemedi, sadece CS'yi açtıkça yaptı bunu. Her şey normal akarken CS ve Steam'e geçerken donuyordu. Defalarca reset attım, sonra bütün girişlerin bağlantısı yoktu, 3 HDMI ve 3 DP görüntü alamadım asla. Deneye deneye kendine geldi bilgisayar.

VRAM'lerde bir sıkıntı olduğunda genelde böyle hatalar olabiliyor. Alırken çok iyi test etmek lazım. 2000 serisi de eskidi artık.

Alırken de aldıktan sonra da FurMark'ta teste sokmuştum cihazı yirmişer dakikadan. Beş gündür de yük altında kullandım hep ve sorun yoktu aslında ve işte düzeldi dediğimden beridir de oyun oynuyorum yeniden bir sıkıntı yaratmadı.

Kartı geçici süreliğine sağlam yapabilirler, o büyük bir olay değil. Çip ısıtmak, reballing yaptılarsa bir süre idare eder. Bu 2 haftada olabilir, bazen 6 ayda idare eder fakat sonradan yine cortlar olay burada.

Kartı geçici süreliğine sağlam yapabilirler, o büyük bir olay değil. Çip ısıtmak, reballing yaptılarsa bir süre idare eder. Bu 2 haftada olabilir, bazen 6 ayda idare eder fakat sonradan yine cortlar olay burada.
Peki ne yapmak lazım bundan sonrasında? Direkt pcb analizine sokmak en sağlıklısı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…