S Schwifty Çalışkan Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 3 21 Haziran 2025 #1 Bilgisayarımda dile getiremediğim bir sorun var fakat bunu ancak video ile gösterebilirim. Fakat videoyu buraya nasıl atacağım konusunda yardım ederseniz sevinirim.
Bilgisayarımda dile getiremediğim bir sorun var fakat bunu ancak video ile gösterebilirim. Fakat videoyu buraya nasıl atacağım konusunda yardım ederseniz sevinirim.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 21 Haziran 2025 #2 YouTube’da liste dışı olarak koyup videoyu bu şekilde paylaşabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS S Schwifty Çalışkan Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 3 21 Haziran 2025 #3 Recep Baltaş dedi: YouTube’da liste dışı olarak koyup videoyu bu şekilde paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: YouTube’da liste dışı olarak koyup videoyu bu şekilde paylaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde
YLN Uzman Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 275 Makaleler 4 Çözümler 3 Beğeniler 126 Yer Mersin 15 Temmuz 2025 #4 Schwifty dedi: şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı dener misin bende aynı sorunu yaşıyordum bir nebze çözüldü. Artı 0 Eksi
Schwifty dedi: şu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp temiz kurulum yapmayı dener misin bende aynı sorunu yaşıyordum bir nebze çözüldü.