Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Nisan 2025 #1 Yaklaşık iki yıldır var bu sorunum. Çözümü nedir? Daha da artar mı?
Rootsyl Çalışkan Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 11 23 Nisan 2025 #2 Resim atabilirsen daha iyi anlariz. Onun haricinde baska bir ekran denedinmi hic? Artı 0 Eksi
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Nisan 2025 #3 Rootsyl dedi: Resim atabilirsen daha iyi anlariz. Onun haricinde baska bir ekran denedin mi hiç? Genişletmek için tıkla... Başka ekranda sorun yok hocam. Artı 0 Eksi
Rootsyl dedi: Resim atabilirsen daha iyi anlariz. Onun haricinde baska bir ekran denedin mi hiç? Genişletmek için tıkla... Başka ekranda sorun yok hocam.
Rootsyl Çalışkan Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 11 23 Nisan 2025 #4 Monitor ozelindeyse muhtemelen bir darbeden veya uretim kaynakli bir sikinti. Kendiliginden artacagini sanmam. Artı 0 Eksi
Monitor ozelindeyse muhtemelen bir darbeden veya uretim kaynakli bir sikinti. Kendiliginden artacagini sanmam.
yavinas Yetkin Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 523 Çözümler 2 Beğeniler 281 23 Nisan 2025 #5 Sürücü kaynaklı mı? Yoksa donanım kaynaklı mı? Denemeden bilmeden bir şey söylemek zor. Artı 0 Eksi
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Nisan 2025 #6 yavinas dedi: Sürücü kaynaklı mı? Yoksa donanım kaynaklı mı? Denemeden bilmeden bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam. Ekran görüntüsü aldım bilgisayardan. O çizgi gözükmüyor Artı 0 Eksi
yavinas dedi: Sürücü kaynaklı mı? Yoksa donanım kaynaklı mı? Denemeden bilmeden bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Sürücüler güncel hocam. Ekran görüntüsü aldım bilgisayardan. O çizgi gözükmüyor
Rootsyl Çalışkan Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 13 Beğeniler 11 23 Nisan 2025 #7 yavinas dedi: Sürücü kaynaklı mı? Yoksa donanım kaynaklı mı? Denemeden bilmeden bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Iki yildir ayni yerde monitor ozelinde cizgiler varmis. Driver kaynakli olmasi muhtemel degil bence. Artı 0 Eksi
yavinas dedi: Sürücü kaynaklı mı? Yoksa donanım kaynaklı mı? Denemeden bilmeden bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... Iki yildir ayni yerde monitor ozelinde cizgiler varmis. Driver kaynakli olmasi muhtemel degil bence.
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 23 Nisan 2025 #8 Muhtemelen darbe ya da üretim kaynaklı. Panel değişimi yaptın mı? Artı 0 Eksi
Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.755 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 23 Nisan 2025 #9 Ömer_Yeter dedi: Başka ekranda sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir siyah çizgi hocam, uzaylı falan çıkıp ekranınızı mı deliyor? Fotoğraf atsanız ya Artı 0 Eksi
Ömer_Yeter dedi: Başka ekranda sorun yok hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir siyah çizgi hocam, uzaylı falan çıkıp ekranınızı mı deliyor? Fotoğraf atsanız ya
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 24 Nisan 2025 #10 Spock dedi: Muhtemelen darbe ya da üretim kaynaklı. Panel değişimi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Jack İşte dedi: Nasıl bir siyah çizgi hocam, uzaylı falan çıkıp ekranınızı mı deliyor? Fotoğraf atsanız ya Genişletmek için tıkla... Hocam müsait olduğum zaman atacağım inşallah. Artı 0 Eksi
Spock dedi: Muhtemelen darbe ya da üretim kaynaklı. Panel değişimi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Jack İşte dedi: Nasıl bir siyah çizgi hocam, uzaylı falan çıkıp ekranınızı mı deliyor? Fotoğraf atsanız ya Genişletmek için tıkla... Hocam müsait olduğum zaman atacağım inşallah.