Ekranı kırık telefondaki gizli fotoğraflar bilgisayara bağlanıp kurtarılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bronzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
  • Etiketler Etiketler
    usb veriler

Bronzen

Başarılı
Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim?

Telefoncu'da demo ekran taktırıp fotoğrafları alıp geri çıkart insaflı biriyse bedavaya hayrına bile yapar.

Hocam herhangi bir cihazdan Google Fotoğraflara girin, çıkmazsa kilitli klasör seçeneğine tıklayın. Google hayrına kaydetmiştir belki

Type-c girişli ise telefonun Type-c'den hdmi'a görüntü aktarma aparatı satın alır veya bulursan ekran tv vs. ile kullanıp dosyalarına erişebilirsin.

bütün fotoğrafları çıkardım ve tümüne gönderdim fakat bulamıyorum. Tüm fotoğrafların olduğu bir klasör yok mu?

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…