Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Beğeniler 78 8 Şubat 2025 #1 Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2025
Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim?
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.501 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.091 Yer İstanbul 8 Şubat 2025 #2 Bronzen dedi: Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Telefoncu'da demo ekran taktırıp fotoğrafları alıp geri çıkart insaflı biriyse bedavaya hayrına bile yapar. Artı 0 Eksi
Bronzen dedi: Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Telefoncu'da demo ekran taktırıp fotoğrafları alıp geri çıkart insaflı biriyse bedavaya hayrına bile yapar.
ksqdev Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 38 Yer Kastamonu 8 Şubat 2025 #3 Bronzen dedi: Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir cihazdan Google Fotoğraflara girin, çıkmazsa kilitli klasör seçeneğine tıklayın. Google hayrına kaydetmiştir belki Artı 0 Eksi
Bronzen dedi: Telefonun ekranı kırıldı ve çalışmıyor. Galerideki gizli yer var sadece ekran kilidi ile girilen. Burada ki fotoğraflara ulaşabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir cihazdan Google Fotoğraflara girin, çıkmazsa kilitli klasör seçeneğine tıklayın. Google hayrına kaydetmiştir belki
Gökhan Bahadır Uzman Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 56 Çözümler 2 Beğeniler 43 Yer İstanbul 8 Şubat 2025 #4 Type-c girişli ise telefonun Type-c'den hdmi'a görüntü aktarma aparatı satın alır veya bulursan ekran tv vs. ile kullanıp dosyalarına erişebilirsin. Artı 0 Eksi
Type-c girişli ise telefonun Type-c'den hdmi'a görüntü aktarma aparatı satın alır veya bulursan ekran tv vs. ile kullanıp dosyalarına erişebilirsin.
3 3399 Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 701 Çözümler 7 Beğeniler 581 8 Şubat 2025 #5 USB debugging açık kaldıysa yapilabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Bronzen Başarılı Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Beğeniler 78 8 Şubat 2025 #6 bütün fotoğrafları çıkardım ve tümüne gönderdim fakat bulamıyorum. Tüm fotoğrafların olduğu bir klasör yok mu? Artı -1 Eksi
bütün fotoğrafları çıkardım ve tümüne gönderdim fakat bulamıyorum. Tüm fotoğrafların olduğu bir klasör yok mu?