yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 5 Nisan 2025 #1 FIFA oynuyordum, FIFA'dan çıktığımda arka tarafta FIFA takım seçme bölümü kaldı. Sizce neden kaynaklanıyor? Bir de oyunlara girdiğim zaman ekran çok az titriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
FIFA oynuyordum, FIFA'dan çıktığımda arka tarafta FIFA takım seçme bölümü kaldı. Sizce neden kaynaklanıyor? Bir de oyunlara girdiğim zaman ekran çok az titriyor.
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 5 Nisan 2025 #2 Ekran oledse yanıyor ısınca çok daha hızlı yanar kapatman gerek soğuması için.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 5 Nisan 2025 #3 14152 dedi: Ekran oledse yanıyor ısınca çok daha hızlı yanar kapatman gerek soğuması için. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Dell IPS panel bir monitör.
14152 dedi: Ekran oledse yanıyor ısınca çok daha hızlı yanar kapatman gerek soğuması için. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Dell IPS panel bir monitör.
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 5 Nisan 2025 #4 yoten dedi: Hayır hocam. Dell IPS panel bir monitör. Genişletmek için tıkla... IPS yanmaz monitörü kapa aç yap.
yoten dedi: Hayır hocam. Dell IPS panel bir monitör. Genişletmek için tıkla... IPS yanmaz monitörü kapa aç yap.
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 5 Nisan 2025 #5 14152 dedi: IPS yanmaz monitörü kapa aç yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam, o sorun geçtide ekranda çok değişik bir titreme hareketi var çok az bir şekilde ekran soluyor tekrar düzeliyor.
14152 dedi: IPS yanmaz monitörü kapa aç yap. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam, o sorun geçtide ekranda çok değişik bir titreme hareketi var çok az bir şekilde ekran soluyor tekrar düzeliyor.
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 5 Nisan 2025 #6 yoten dedi: Yaptım hocam, o sorun geçtide ekranda çok değişik bir titreme hareketi var çok az bir şekilde ekran soluyor tekrar düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yapıyor veya monitör sorunlu bu ikisi olabilir.
yoten dedi: Yaptım hocam, o sorun geçtide ekranda çok değişik bir titreme hareketi var çok az bir şekilde ekran soluyor tekrar düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yapıyor veya monitör sorunlu bu ikisi olabilir.
Selim Dede Legacy Uzman Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 60 Beğeniler 12 5 Nisan 2025 #7 yoten dedi: Yaptım hocam, o sorun geçtide ekranda çok değişik bir titreme hareketi var çok az bir şekilde ekran soluyor tekrar düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driver'larına bir göze gezdirin derim
yoten dedi: Yaptım hocam, o sorun geçtide ekranda çok değişik bir titreme hareketi var çok az bir şekilde ekran soluyor tekrar düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı driver'larına bir göze gezdirin derim
KS KS yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 5 Nisan 2025 #8 Selim Dede Legacy dedi: Ekran kartı driver'larına bir göze gezdirin derim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi driver güncellemesini yaptım. Şu anlık bir sorun yok, düzeldi.
Selim Dede Legacy dedi: Ekran kartı driver'larına bir göze gezdirin derim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi driver güncellemesini yaptım. Şu anlık bir sorun yok, düzeldi.