Bu sıralar sistem kuruyorum. Bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ekranlı ve ARGB'li 360 mm sıvı soğutma alacağım. Ancak ekran üzerinde işlemci sıcaklığı gösteren ürünler çok gördüm de, merak ettiğim aynı anda hem CPU hem GPU sıcaklığını gösterebiliyorlar mı?
Kasamın üzerinde bu şekilde görmek istiyorum. Bütçe sıkıntısı yok ancak kaliteli olmakla beraber gerekmiyorsa çok üst rakamlara çıkmam istemem.
Thermalright Frozen Warframe serisi fiyat performans. 240'lığını kullandım. Oldukça iyiydi. Arayüzü biraz kötü ama bahsettiğin GPU katmanlarını da görebiliyorsun özel ayarlayarak. 360'lıkları da iyidir, 240'ları iyiyse.
Thermalright Frozen Warframe serisi fiyat performans. 240'lığını kullandım. Oldukça iyiydi. Arayüzü biraz kötü ama bahsettiğin GPU katmanlarını da görebiliyorsun özel ayarlayarak. 360'lıkları da iyidir, 240'ları iyiyse.
Bir tık zor gelmişti bana özelleştirme ekranı. Renkleri ve ayarları senkronize ederken sıkıntı yaşamıştım. Belki ben becerememişimdir hocam. Ama gerçekten güzel ve kullanışlı. Benim de beğendiğim bir soğutucuydu.