Çözüldü Ekstre kesildikten sonra provizyondan çıkan işlem hangi aya yansır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 570
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Garanti Bankası kullanıyorum. 11.11 tarihinde 19.000 TL'lik bir alışveriş yaptım ve bu işlem şu an hâlâ açık provizyon olarak görünüyor. Ekstrem ise 12.11 tarihinde sabah 3-4 civarında kesildi. İşlem hâlâ provizyondan çıkmadı. İşlem provizyondan çıkıp borç olarak yansıdığında, bu ayın ekstresine mi yoksa gelecek ayın ekstresine mi yansır?

Çözüm
İşlem ekstre kesiminden sonra provizyondan çıkarsa, bir sonraki ayın ekstresine yansır. Sizin durumunuzda aralık ayına yansır gibi duruyor.
İşlem ekstre kesiminden sonra provizyondan çıkarsa, bir sonraki ayın ekstresine yansır. Sizin durumunuzda aralık ayına yansır gibi duruyor.
Umarım öyle olur. İndirimlerin ekstre tarihine denk gelmesi çok kötü oldu, ama neyse ki işlem hemen provizyondan çıkmadı.
Müşteri hizmetlerine sordum ama tam bir açıklama alamadım.

Eğer ekstreden önce yaptiysaniz gününde kesilir önemsiz bir şey zaten belgelendirmesi gerekiyor sadece.

Umarım öyle olur. İndirimlerin ekstre tarihine denk gelmesi çok kötü oldu, ama neyse ki işlem hemen provizyondan çıkmadı.
Müşteri hizmetlerine sordum ama tam bir açıklama alamadım.
Buradaki net konuşma sebebim extrenizin kesilmiş olması hocam. Bu sebeple provizyondaki bekleyen tutarı tekrar extrenize dahil edemezler.

Maalesef hesap kesimi 12'sinde olduğu için sizin 11'inde yaptığınız alışveriş bu ayın hesap özetine dahil olacak. Provizyonun bunla alakası yok.

Hesap özetiniz kesildikten sonra yaptığınız alışverişler bir sonraki ayın hesap özetine dahil olur, öncekiler aynı aya dahil olur.

Maalesef hesap kesimi 12'sinde olduğu için sizin 11'inde yaptığınız alışveriş bu ayın hesap özetine dahil olacak. Provizyonun bunla alakası yok.
Extre kesilmiş, bir daha düzeltme yapılmaz kesilen extreye. O yüzden gelecek aya yansır. Kesilmese dediğiniz doğruydu.

Extre kesilmiş, bir daha düzeltme yapılmaz kesilen extreye. O yüzden gelecek aya yansır. Kesilmese dediğiniz doğruydu.
Sanmıyorum.
11.11 tarihinde 19.000 TL'lik bir alışveriş yaptım
Ekstrem ise 12.11 tarihinde sabah 3-4 civarında kesildi

Yazmış arkadaş. Hesap özetinde yaptığı işlem muhtemelen dahil olacak ve ödemesi gereken borç ona göre olacak. Provizyon bu durumu etkilemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…