Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.797 3 Şubat 2025 #1 Sanmayın kararsızım eylemlerim kaza değil Bir güler bir ağlarım ben böyleyim azad edin Gelmem hiç bir oltaya ben doğmadım ki daha demin Hem çalar hem oynarım hiç dinlemem elalemi Da da ra ra da da da da Da ra ra da da da Genişletmek için tıkla... Bu adamı seviyorum ya
Sanmayın kararsızım eylemlerim kaza değil Bir güler bir ağlarım ben böyleyim azad edin Gelmem hiç bir oltaya ben doğmadım ki daha demin Hem çalar hem oynarım hiç dinlemem elalemi Da da ra ra da da da da Da ra ra da da da Genişletmek için tıkla... Bu adamı seviyorum ya
O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 3 Şubat 2025 #2 Bi aralar favori parçamdı. İkisini de severim, dinlerim.
KS KS Nefs İlmi Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 81 Çözümler 14 Beğeniler 4.797 3 Şubat 2025 #3 Oltran dedi: Bi aralar favori parçamdı. İkisini de severim, dinlerim. Genişletmek için tıkla... Ben Can Bonomo'nun parçalarını hep dinliyorum. Sıkılma sıfır.
Oltran dedi: Bi aralar favori parçamdı. İkisini de severim, dinlerim. Genişletmek için tıkla... Ben Can Bonomo'nun parçalarını hep dinliyorum. Sıkılma sıfır.