Elden Ring DLC ve Devil May Cry 5 Deluxe + Vergil Edition iade edip Lies of P alınır mı?

Kacikkar

Becerikli
Merhaba, bir Elden Ring bağımlısı olarak bu soruyu sizlere soruyorum. Elden Ring'in DLC'si 3-4 ay sonra çıkıyor, ben bu Shadow of The Erdtree adlı Elden Ring DLC'sini aldım. Bir de belki oynarım diye Devil May Cry 5 Deluxe + Vergil Edition aldım yanında. Bunlar 38 dolar yapıyor. Sizce bunları iade edip Lies of P alınır mı? Ama her türlü Elden Ring DLC'yi de alacağım sonra yine param olunca onu da belirtmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gamepass mantığını sevmeyen kitledenim ben. Kütüphanede dursun mantığı yani.
Hocam seçim sizin o zaman hepsi süper oyunlar. Lies Of P 2023'ün en başarılı oyunlarından biriydi, DMC5 hack and slash türündeki en iyi oyunlardan, Elden Ring'i zaten anlatmama gerek yok. Bence elinizdeki oyunları iade etmeyin ve Lies Of P oyununu gamepass üzerinden oynayın. Ama illa ki bir öneri istiyorsanız elinizdeki oyunları iade etmeyin derim.

Lies Of P ne kadar geçen sene sürpriz yapıp, çok iyi bir oyun olarak karşımıza çıksa da Dmc5 veya Elden Ring seviyesinde bir oyun değil.

Ya gamepass mantığını sevmeyen kitledenim ben. Kütüphanede dursun mantığı yani.

Alınır. Dediğin oyunlar günümüz de değerli oyunlar gerçi ben zamanında TL ile almıştım o yüzden imkanın varsa al gitsin kütüphane' de dursun bende senin gibi düşünüyorum gamepass'dan yana değilim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt