Elden Ring Seamless Co-op modu kurarsak ban yer miyiz?

Kacikkar

Yetkin
Merhaba, ben arkadaşım ile birlikte kısıtlamasız Co-op oynamak istiyorum. Bu mod bütün kısıtlamaları kaldırıp birlikte oynamayı rahat hale getiriyor. Bu modu bilenler yazabilir mi? Ban yedirtiyor mu?

Evet.

Mod geliştiricileri ban riskinin olmadığını söylüyor ama benim oynayan bazı arkadaşlarım banlandı.

Reddit'teki çoğu kişi banlanmadığını söylemiş ama FromSoftware'in bu konu hakkında bir açıklaması yok. Riske girmenize gerek yok bence.

Evet.

Mod geliştiricileri ban riskinin olmadığını söylüyor ama benim oynayan bazı arkadaşlarım banlandı.
Bence bir de Anti Cheat disable modu ile offline ile bu mod sayesinde online giriliyor ise bir riski yok. Öyle bir şey mümkün müdür?

Reddit'teki çoğu kişi banlanmadığını söylemiş ama FromSoftware'in bu konu hakkında bir açıklaması yok. Riske girmenize gerek yok bence.
Hocam kesintisiz online oynamak istiyoruz, oyunun kendi online modunun hiç bir zevki yok.

Pek önermem ama korsan yükleyip birkaç mod kurarak iki kişi Online oynayabilirsiniz.
DLC'yi de satın aldık. DLC'ye girmek için oyuna sıfırdan başlayıp birlikte oynamak istiyoruz aslında.

Mod'un sitesinde böyle yazıyor.şu ana kadar ban yiyeni de görmedim oynanılabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…