Drivefast

Uzman
Merhaba bundan tam 1 sene önce Elden Ring + DLC bitirmiştim. oyunun bir kısmını unuttum diyebilirim. Bu aralar yeniden başlamayı düşünüyorum ama güçlü bir build ile önüme geleni kesmek istiyorum. Var mı build öneriniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tekrar başladım ve Build konusunda kararsız kaldım, keşke bir tür rehber olsaydı 😔
Emin Çıtak'ın baştan sona kadar bir rehber videosu var, ama o yeni başlayanlar için. Maalesef oyunu biraz unuttum, ben en son Ryke kılıcı ile alev atıyordum diye hatırlıyorum. Umarım bilen birisi çıkar.

• Silah: Great Club veya Greatsword (anime kılıcı gibi kocaman olan).
  • Talisman: Radagon’s Soreseal, Claw Talisman (jump attack buff), Great-Jar’s Arsenal, Dragoncrest Greatshield.
  • Zırh: Bull-Goat Set ya da poise’i yüksek herhangi bir ağır set.
  • Stat: Str kas, Endurance kas, biraz da Vigor (60’a yakın tutarsan boss’lardan tokat yesen de ölmezsin).
  • Buff: Flame, Grant Me Strength + Golden Vow bas, sonra iki elle silahı tut, jump attack spamla.
Yardımcı olur umarım.

• Silah: Great Club veya Greatsword (anime kılıcı gibi kocaman olan).
  • Talisman: Radagon’s Soreseal, Claw Talisman (jump attack buff), Great-Jar’s Arsenal, Dragoncrest Greatshield.
  • Zırh: Bull-Goat Set ya da poise’i yüksek herhangi bir ağır set.
  • Stat: Str kas, Endurance kas, biraz da Vigor (60’a yakın tutarsan boss’lardan tokat yesen de ölmezsin).
  • Buff: Flame, Grant Me Strength + Golden Vow bas, sonra iki elle silahı tut, jump attack spamla.
Yardımcı olur umarım.
Sağolun, daha başlamadım ama indireceğim yakında. Bu arada modlar var; 3x 5x. Daha fazla rün verenler yapılmalı mı sizce?

Sağ olun, daha başlamadım ama indireceğim yakında. Bu arada modlar var; 3X 5X. Daha fazla rün verenler yapılmalı mı sizce?

Bence modlar işini kolaylaştırır, rünleri hızlıca toplarsın. Ama oyunun grind kısmını da yaşamak istiyorsan normal oynamak daha keyifli. Ben olsam başta normal oynar, sonra gerekirse 3X açardım.

Ben kendim Faith (inanç) ve Faith tipi Ashes of War (Savaş külleri) tipinde bir build yapıyorum. Çünkü Faith skillerini artırmışlar. Sadece şifa ve yıldırım dışında bir sürü hasar veren farklı farklı skiller var. Tıpkı boss gibi oluyorsunuz yani.