Elder Scrolls 6 hakkındaki söylentiler

TaerentymX

Çalışkan
The Elder Scrolls VI'dan yavaş yavaş yeni söylentiler gelmeye devam ediyor, kaynağı extas1s.

Oyunda 10'dan fazla büyük şehir olacağı söyleniyor.
Fallout 4'te ki inşa sisteminin oyuna ekleneceği söyleniyor.
Hammerfell ve high rock bölgelerinde geçeceği söyleniyor.
Starfield'da bulunan gemi inşa mekaniğinin aynısının oyuna entegre edileceği, çok detaylı bir deniz ve su altı dünyası içereceği söyleniyor.

Bu söylentiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Benim açıkçası en büyük isteğim artık çağ dışı kalmış Creation Engine'den kurtulmaları. Umarım çok daha gelişmiş bir versiyonunu kullanıyorlardır. Cansız surat hatları, buglar, optimizasyon gibi problemleri Starfield'da çok yaşadık ve oyun dünyası açısından 5. oyundan sonra insanlar yeni bir Elder Scrolls oyunundan beklentileri yüksek bir şekilde sabırsızlanıyor.

Skyrim gibi zengin modlara sahip olursa müthiş olur.

Mod desteği kesinlikle olacaktır, Bethesda bu konuda iyi işler yaptı.

Fakat umarım Vanilla halinin bile güzel, sorunsuz olduğu bir oyun görürüz. Şu anki Skyrim'i iyileştirmek için yine 4 5 mod indirmem gerekiyor.

Elder Scrolls 6 yakında çıkacağına göre 3-4-5'i tekrardan bitirebiliriz.

Skyrimin moda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, buglar bu oyunun kimliğinin bir parçası, 170 saatte oyunu kıran buga denk gelmedim ayrıca.

Gereği yok. Oyunlar arasındaki zaman farklı çok büyük. Sonraki oyunu anlamak için öncesini oynamanıza gerek yok.
Anlamak için değil, keyif almak için oynanır, gayet güzel oyunlar.

Skyrim'in moda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum, buglar bu oyunun kimliğinin bir parçası, 170 saatte oyunu kıran buga denk gelmedim ayrıca.

Maalesef iki üç yan görevde buglarla karşılaştığım için birkaç yama attım ama oyunun vanilla ruhunun kaybolmaması için kesinlikle abartı şeyler eklemedim zaten buna karşıyım da.

Eklediğim modlar unofficial patch, better horses, better map, UI'ı bile değiştirmedim.

Buglar'da oyunun kimliğinin parçası olmayıversin be.

Maalesef iki üç yan görevde buglarla karşılaştığım için birkaç yama attım ama oyunun vanilla ruhunun kaybolmaması için kesinlikle abartı şeyler eklemedim zaten buna karşıyım da.
Doğrudur, bana denk gelmedi.
Buglar'da oyunun kimliğinin parçası olmayıversin be.
Olmuş bir kere, mesela ben devlerin yanına gidip arada havaya uçarım keyfi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…