ELEGOO Neptune 4 Plus alınır mı?

Bütçe
15.000 TL

NRGN

Uzman
Merhaba. İlk 3D yazıcımı alacağım ve N4 Plus gerek tabla boyutu gerekse baskı hızı ve donanımsal olarak kağıt üzerinde çok hoşuma gitti ama ELEGOO markasından büyük tablada sorun çıkartır diye tereddüt ettim. Diğer seçeneğim olan Ender-3 S1 Plus yine büyük tablaya sahip ama kağıt üzerinde daha zayıf kalıyor. ELEGOO markasının N4 Plus modelinin sorunsuz olduğundan emin olursam direkt alacağım. Sizce N4 Plus nasıl bir yazıcı? Sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı modele sahibim, yaşadığım sorunlar ve çözümlerini buradan bulabilirsiniz:

Şahsen önermiyorum.

Aynı modele sahibim, yaşadığım sorunlar ve çözümlerini buradan bulabilirsiniz:

Şahsen önermiyorum.

Ender-3 S1 Plus hakkında düşüncen nedir?

Ben olsam o bütçede yüksek boyuttan vazgeçer, hıza odaklanırım. O yavaşlıkla zaten o boyutta baskı alırsan hayattan soğursun :D

Tablanın yüzey ve yükseklikteki büyük çoğunluğunu kapsayacak bir baskı ne kadar süremi alır ki? İçime kurt düştü :D

Bu durumda ender 3 V3 Ke'ye yöneleceğim gibi duruyor. Onun hakkında düşüncen nasıl?

Son düzenleme:
Tablanın yüzey ve yükseklikteki büyük çoğunluğunu kapsayacak bir baskı ne kadar süremi alır ki? İçime kurt düştü :D

Bu durumda ender 3 V3 Ke'ye yöneleceğim gibi duruyor. Onun hakkında düşüncen nasıl?

Plus ile bile 20 küsur saatleri bulan baskılarım oluyor benim. Gerisini sen düşün artık.

Dediğin model alınır.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt