E eryusggs Gelişen Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 28 Eylül 2025 #1 Merhaba, Lenovo LOQ 15AR9'un Ryzen 5 - RTX 3050 modelini kullanıyorum ve bir gün EA FC 25 oynarken elektrik gitti. FPS düştü fark etmemişim ve sonra oyunu kapatıp yine oyunu açınca FPS 1-10'larda takılırken GPU usage %1-5'lerde takılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025
Merhaba, Lenovo LOQ 15AR9'un Ryzen 5 - RTX 3050 modelini kullanıyorum ve bir gün EA FC 25 oynarken elektrik gitti. FPS düştü fark etmemişim ve sonra oyunu kapatıp yine oyunu açınca FPS 1-10'larda takılırken GPU usage %1-5'lerde takılıyor.
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.047 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.632 28 Eylül 2025 #2 Saçma bir soru olabilir ancak, laptopta adaptör ışığı yanıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS E eryusggs Gelişen Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 28 Eylül 2025 #3 talongod dedi: Saçma bir soru olabilir ancak, laptopta adaptör ışığı yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... evet hocam şarjda iken sarjın takılı olduğu yerde beyaz ışık yanıyor Artı 0 Eksi
talongod dedi: Saçma bir soru olabilir ancak, laptopta adaptör ışığı yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... evet hocam şarjda iken sarjın takılı olduğu yerde beyaz ışık yanıyor
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 28 Eylül 2025 #4 @eryusggs Ekran kartı driveriniz kurulu mu? Artı 0 Eksi
KS KS E eryusggs Gelişen Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 28 Eylül 2025 #5 ryz dedi: @eryusggs Ekran kartı driveriniz kurulu mu? Genişletmek için tıkla... hocam kurdum demeyelim güncelledim diyim ama guncellemeden sonra dahada çok kasıyordu bi ara format atabilirim Artı 0 Eksi
ryz dedi: @eryusggs Ekran kartı driveriniz kurulu mu? Genişletmek için tıkla... hocam kurdum demeyelim güncelledim diyim ama guncellemeden sonra dahada çok kasıyordu bi ara format atabilirim
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 28 Eylül 2025 #6 eryusggs dedi: hocam kurdum demeyelim güncelledim diyim ama guncellemeden sonra dahada çok kasıyordu bi ara format atabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam driverinizi düzgünce kurun sıcaklık değerlerini paylaşın sizden ricam. Artı 0 Eksi
eryusggs dedi: hocam kurdum demeyelim güncelledim diyim ama guncellemeden sonra dahada çok kasıyordu bi ara format atabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam driverinizi düzgünce kurun sıcaklık değerlerini paylaşın sizden ricam.
KS KS E eryusggs Gelişen Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 28 Eylül 2025 #7 ryz dedi: Hocam driverinizi düzgünce kurun sıcaklık değerlerini paylaşın sizden ricam. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ve denedim hala aynı diğer oyunlarda FPS yüksek iken FIFA 23 de çok düşük FPS var maaleswf sadece FPS ve GPU usage değeri gösterebilirim. Artı 0 Eksi
ryz dedi: Hocam driverinizi düzgünce kurun sıcaklık değerlerini paylaşın sizden ricam. Genişletmek için tıkla... Hocam kurdum ve denedim hala aynı diğer oyunlarda FPS yüksek iken FIFA 23 de çok düşük FPS var maaleswf sadece FPS ve GPU usage değeri gösterebilirim.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 28 Eylül 2025 #8 eryusggs dedi: Hocam kurdum ve denedim hala aynı diğer oyunlarda FPS yüksek iken FIFA 23 de çok düşük FPS var maaleswf sadece FPS ve GPU usage değeri gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Sebebi full-screen çalıştırmamanız veya düşük fps kilidi olabilir bir ayarları çekip yollar mısınız oyunun başında. @eryusggs, Artı 0 Eksi
eryusggs dedi: Hocam kurdum ve denedim hala aynı diğer oyunlarda FPS yüksek iken FIFA 23 de çok düşük FPS var maaleswf sadece FPS ve GPU usage değeri gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Sebebi full-screen çalıştırmamanız veya düşük fps kilidi olabilir bir ayarları çekip yollar mısınız oyunun başında. @eryusggs,
KS KS E eryusggs Gelişen Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 28 Eylül 2025 #9 ryz dedi: Sebebi full-screen çalıştırmamanız veya düşük fps kilidi olabilir bir ayarları çekip yollar mısınız oyunun başında. @eryusggs, Genişletmek için tıkla... buyrun. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-09-28 205731.webp 440,9 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
ryz dedi: Sebebi full-screen çalıştırmamanız veya düşük fps kilidi olabilir bir ayarları çekip yollar mısınız oyunun başında. @eryusggs, Genişletmek için tıkla... buyrun.
ryz Uzman Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 546 Çözümler 7 Beğeniler 186 28 Eylül 2025 #10 eryusggs dedi: buyrun. Genişletmek için tıkla... Fps kilidi yüzünden olabilir. Artı 0 Eksi