Elektrikli otomobiller sizce tutar mı?

FurkaN35

Becerikli
Beyler, sizce elektrikli araba üretmekten vazgeçerler mi?
Ben şahsen benzin ve dizel araba seviyorum, daha çok da benzin tabii.
Ve yeni araba tasarımları olsun, elektrikli araba olsun hiç sevmiyorum; arabada ruh yok. Ben şahsen elektrikli arabadan vazgeçeceklerini düşünüyorum, elektriğin ömrü fazla olmaz. 10-15 yıl sonra ömürleri biter. Siz ne düşünüyorsunuz?

Elektrikli arabalara karşı olan gereksiz nefret nereden geliyor? Araba konforlu, şoför yardımcı bir sürü özelliği var. Ekonomik, daha onlarca özellik. Benzinli arabada severim bunuda. Ne bu zorla nefret etme isteği mesela?

Ömrü falan bitmez daha da çoğalır, olması gereken zaten. İsteyen alsın, isteyen almasın. Sırf araba güzel ses çıkarmıyor diye vandalizm yapanlar bile var. Elektrikli araba kullananlara demediğini bırakmıyor halkımız. İlla modifiyeli egzoz ile insanları uyandırması lazım araba alınacaksa çünkü.

Düşünüyorum hak vermek için ama hak verilecek hiçbir yönü yok şu arabalardan nefret etmek için.

Vazgeçilmez. Gayet güzel olan araçlar var. Örnek i7 mükemmel. Öyle motoru filan bağırmıyor tabii ki. Ama teknolojisi güzel. İç donanımı mükemmel. Rahat konforlu sürüşü de iyi.

Elektrikli arabalar böyle devam ederse daha da ilerler. Genel kanıya bakılırsa en büyük eksiği menzil sorunu. Onu da aşmaya doğru gidiyor. Birçok elektrikli arabaya bindim kullandım o sessizliği, kullanım rahatlığı, sürüş konforu çok başka. Üstelik dünyadaki petrol + birçok kriz çıkması muhtemelken elektrikli araç mantıklıdır.

Şu an değil fakat ileride mecburen daha da yaygınlaşacak. Ama motor dediğin bağıracak taraftayım ben.

Vazgeçilmez. Gayet güzel olan araçlar var. Örnek i7 mükemmel. Öyle motoru filan bağırmıyor tabii ki. Ama teknolojisi güzel. İç donanımı mükemmel. Rahat konforlu sürüşü de iyi.

Ben zaten bu arabaları konforlu sürüş işin alıyorum mesela? Motorumun bağırmasını istemiyorum arkadaş rezillikten başka bir şey değil bana göre.

Kral, bu gidişle herkes LPG'li araçlara geçecek gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Menzil inanılmaz yüksek olmasa bile super şarj istasyonları çoğalıyor artık, 10 15 dakika gibi bir sürede 0'dan 100 olabiliyor.

Araba dediğin A noktasından B noktasına ulaşım aracıdır. Yok motor bağıracak bla bla öyle hobilerin varsa gidersin piste orada motorlu aracını kullanırsın. Kimse senin motor sesini, egzoz dumanını çekmek zorunda değil. Eskiden alternatifi yoktu artık var. Nasıl artık şehir içinde at kullananları garipsiyorsak benzinli araçlarda gelecekte öyle olacak. Gelecek elektrikli arabaların olacak.

Özellikle araç firmaları kullanıcıların teknolojik değil fonksiyonel araçlara talep ettiğini anladıkça ve daha çok analog alternatifli elektrikli araçlar çıkartınca pazar payları daha da büyüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…