Elektriksel parazitler ve EMI’nin cihaz performansı ile online oyunlara etkisi

nodaplus

Uzman
Videoda elektrik ve elektrikten kaynaklanan parazitlerin etkileri hakkında bir şeyler diyor. Özellikle online oyunlarda bir avantaj sağladığını, iyi olmanın sadece yetenekle değil elektrik şebekesinin de önemli olduğunu vurguluyor. Elektrikten çok anlamadığım için videoda neler yaptığını anlamadım. Ama bu etkileri azalttığında dijital cihazların performansının arttığını, rekabetçi oyunlarda daha iyi bir mouse hissiyatı ve tepkisellik olduğunu, telefonunun daha hızlı şarj olduğunu hatta daha iyi uyku aldığını ve yorgunluk ile migren şikayetlerinin azaldığını belirtiyor. Bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Yıllarca input lag ayarları ile uğraştım ve stabil, kesin bir sonuca varamadım. Böyle bir nedenden olduğuna artık kesin olarak eminim. @Recep Baltaş bu konuyla ilgili ülkede neredeyse kimse konuşmuyor. EMI veya elektriksel parazitlerin teknolojik aletlere etkisi hakkında video veya rehber yayınlarsanız çok memnun olurum.

İlgili video:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oldukça önemli bir konu. EMI kullanımı, sistemin parazitsiz ve daha kararlı bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Oyunlarda direkt FPS artışı yaratmaz ama giriş gecikmesi, sinyal bozulması ve mikro tekleme riskini azaltır. Mikro tekleme sorununa çözüm ararken, bir kullanıcıya denk gelmiştim ve diyordu ki, "Aynı sistemi üst kattaki komşuya götürdüm oyunlar yağ gibi akıyordu eve geri getirdim sorunlar birebir aynı devam etti." Yani hafife alınabilecek bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…