Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
Bir yer önermek serbest mi bilmiyorum ama makine ve coil konusunda benim tek tercihim olur hep de orijinal ve güvenli gelir 2 ay içinde iki makine aldım ve coillerini sorunsuz geldi. Yasal değilse buradan öneririm.Makine ve coil için soruyorum. Bu site güvenilir mi bilginiz var mı? 1-2 kişi güvenilir demiş fakat tam emin olmak istedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
bagatur
Uzman
Hangi site hocam burası mı?Bir yer önermek serbest mi bilmiyorum ama makine ve coil konusunda benim tek tercihim olur hep de orijinal ve güvenli gelir 2 ay içinde iki makine aldım ve coillerini sorunsuz geldi. Yasal değilse buradan öneririm.
Yoksa başka bir site mi dediniz?Bir yer önermek serbest mi bilmiyorum ama makine ve coil konusunda benim tek tercihim olur hep de orijinal ve güvenli gelir 2 ay içinde iki makine aldım ve coillerini sorunsuz geldi. Yasal değilse buradan öneririm.
Vadbav
Başarılı
Başka bi yer hocamda yasak burda. Türkiye'de yasak ürün olduğu için yazamıyorum malesef.Hangi site hocam burası mı?
Yoksa başka bir site mi dediniz?
bagatur
Uzman
Hoam herkes bu siteleri yazıyor forumlara bir şey olacağını zannetmem. Ya da isterseniz steam'den ekleşelim ordan yazın. Ama sohbete değil profilime yazın da, çünkü telefonumda steam chats yok. Zaten profilden silerim ben hemen.Başka bi yer hocamda yasak burda. Türkiye'de yasak ürün olduğu için yazamıyorum malesef.
Atayım mı hocam steam arkadaşlık koduBaşka bi yer hocamda yasak burda. Türkiye'de yasak ürün olduğu için yazamıyorum malesef.
Ya da siz sadece link adını yazsanız .com vs yazmasanız.Başka bi yer hocamda yasak burda. Türkiye'de yasak ürün olduğu için yazamıyorum malesef.
@Vadbav hocam?Başka bi yer hocamda yasak burda. Türkiye'de yasak ürün olduğu için yazamıyorum malesef.
Çok yardımcı oldun hocam sağ ol.Bir yer önermek serbest mi bilmiyorum ama makine ve coil konusunda benim tek tercihim olur hep de orijinal ve güvenli gelir 2 ay içinde iki makine aldım ve coillerini sorunsuz geldi. Yasal değilse buradan öneririm.
Son düzenleme:
Başka bir yer hocamda yasak burada. Türkiye'de yasak ürün olduğu için yazamıyorum maalesef.
Hocam ekleyebilecebim bir mecra varsa Steam vb ekleyeyim bu konuda sormam lazım @Vadbav