Elektronik cihazlarınızı temiz kullanıyor musunuz?

Henkai

Uzman
Moderatör
Yıllardır oldum olası her cihazımın iki günde bir tozunu alırım ve asla kirli gözükmesine izin vermem. Bilgisayarımı, tabletimi, enstrümanımı ve hatta daha da önemlisi kullandığım masayı bile kimse tozlu göremez. Bilgisayar oynarken cips vb. yiyecekleri asla yemiyorum, klavyede kalıntıları kalması bile çok kötü gözüküyor. Kendisine ve teknolojik aletlerine saygısı olan bir insan mutlaka rutin temizliğini yapmalı diye düşünüyorum.

Siz cihazlarınızı temiz kullanıyor musunuz? :coffee:

Hayır. Uygulamalı anlatayım.
1720155801942.webp

1720155856140.webp

1720155927209.webp

Günde 5-6 kere telefonumu silerim ki bu artık istemsizce yapmaya başladığım bir şey oldu. iPad'i kullanmadan önce ve kullandıktan sonra silerim. Klavye, mouse ve kulaklık gibi ekipmanlarımı genellikle haftada bir kez detaylı şekilde temizlerim. Apple TV kumandasını bile her bıraktığımda istemsizce bir mendil ile sildiğimi fark ediyorum. OKB falan da yok bende aslında ama elektronik aletlere bakıp temiz olduklarını görmek bana huzur veriyor. Sadece elektronik aletler özelinde oluyor.

Hiç umurumda olmaz, elimde ayağımda paralansın hepsi. Ayda yılda bir klavyemi açıp temizlerim o kadar. Kasamın camındaki parmak izlerini bile silmeye üşeniyorum kaç haftadır.

Son düzenleme:
Yıllardır oldum olası her cihazımın iki günde bir tozunu alırım ve asla kirli gözükmesine izin vermem. Bilgisayarımı, tabletimi, enstrümanımı ve hatta daha da önemlisi kullandığım masayı bile kimse tozlu göremez. Bilgisayar oynarken cips vb. yiyecekleri asla yemiyorum, klavyede kalıntıları kalması bile çok kötü gözüküyor. Kendisine ve teknolojik aletlerine saygısı olan bir insan mutlaka rutin temizliğini yapmalı diye düşünüyorum.

Siz cihazlarınızı temiz kullanıyor musunuz? :coffee:
Temiz kullandığımı düşünüyorum hocam. Mesela klavyede Görünen tozları alıp klavyenin 2 senede 1 tuşlarını çıkarıp temizler , PC kasasını da kirlenince süpürge ile temizlerim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt