Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bir gün babam gitmiş AliExpress'ten 8TB taşınabilir SSD almış. 40 manat fiyatındaydı. Geldi SSD. Babam kullanıyor. Ben Windows 11 kurmak için ödünç aldım. Rufus ile yazdırıyorum. Sorunsuz yazdı. Gittim bilgisayara taktım. BIOS hata veriyor. Tekrar tekrar deniyorum işte. Baktım olmuyor gittim 32 GB USB flash aldım. Yazdırıyorum. Yazdı ISO'yu. Taktım ve açıldı. Kurdum sorunsuz. Aradan 4 ay geçmiş. Oyun oynarken PC kapandı. BIOS RAM hatası verdi. RAM değiştiriyorum açılmıyor. Slot değiştiriyorum açılmıyor. Clear CMOS yaptım. Bir hikmetse 2 GB ile açıldı. Kapattım. Bu sefer siyah ekranda kaldı. Clear CMOS yaptım. 5 dakikaya zor açıldı. Aynı şeyler yine oluyor. Bu sefer hiç açılmıyor. Dit sesi yok. Sonra bir baktım BIOS uçmuş. Backup BIOS yükleniyor. Şimdi zar-zorda olsa açabiliyorum. Bir gün yine açmağa çalışırken hiç açılmıyor. Kaldı siyah ekranda. RAM aldım açılmıyor. CPU aldım açılmıyor. Anladım ki, Backup BIOS uçmuş. CH341A aldım. İki çipede BIOS yazıyor. Yazdı ve PC açıldı. Bir baktım 8TB SSD burada görünüyor. Anlamadım ve Windows 11 indirdim. Diyorum ki, "Bu SSD'de virüs var.". Aygıt yöneticisine baktım. Hala duruyor. Klavye mouse her şeyi söküyorum. Sıra kulaklığla geldi, bir baktım SSD gitmış. Laptopa bağladım. SSD görünüyor. SSD'de olan virüs PC'yi bozup kulaklığıma gizlenmiş. Sonra kulaklığımı araba ile ezdim ve benzinle yaktım. Sorun çözüldü. En ilginç anım oldu.
Eski Samsung A11 telfonum vardı çok kapsıyordu bende gariban yeni telefon alamıyordu acıyı çdkiyordum bir gün gittim yenisini aldım sonra acısını çıkarmak için araba kastın önüne koyup ezdim sadece ekran gitti sonra üzerine aseton döküp yakıp parçaladim