Merhaba arkadaşlar, bu işin uzmanı sanırım Oral-B, sizce alınır mı? Dişlerim çok sararıyor, çok fazla kahve ve çay alışkanlığım yok ama dişlerimi iyi temizleyemiyorum. Sanırım kullanan var mı?
Merhaba arkadaşlar, bu işin uzmanı sanırım Oral-B, sizce alınır mı? Dişlerim çok sararıyor, çok fazla kahve ve çay alışkanlığım yok ama dişlerimi iyi temizleyemiyorum. Sanırım kullanan var mı?
Yaklaşık 5 yıldır falan kullanıyorum, kullandığım tüm ürünler arasında bana asla sorun çıkartmayan tek ürün. Yani bir makine ne kadar iyi, ne kadar F/P olabilirse o kadar F/P. Harika icat.
Ben de önyargılıydım. Sonra denemek için satın aldım. Keşke daha önce satın alsaydım diye pişmanlık yaşadım. Elektronik fırçadan önce dişimi fırçalasam da temizlenmiyormuş, onu anladım.
Diş fırçasıyla aynı mantık sadece makine yerine ucunda ki başlığı değiştiriyorsun. Kesinlikle pilli modellerden alma ben deneme amaçlı Oral-B'nin pilli modelinden almıştım ama güçsüz kalıyordu daha sonra şarjlı versiyona geçtim ve şu an gayet memnunum.
Birkaç aydır Vitality Pro kullanıyorum, belki 1 seneden fazla olmuştur, elektrikli diş fırçası kullanımını tavsiye ederim.
Diş ipi almayı da ihmal etmeyin.
Yaklaşık 1 senedir ürüne sahibim, elektrikli diş fırçalarına olan merakımı gidermek için giriş seviyesi bir makine almayı tercih ettim.
Kutu içeriğinden şarj standı ve kullanım kılavuzu çıkıyor, kutudan sadece 1 tane fırça başlığı çıkıyor; ortalama 3-4 aylık kullanım içerisinde deforme oluyor ve fırça kılları ömrünün bittiğini belirtmek için yeşilden sarıya dönüyor.
Yanlışım yoksa Cross X denilen fırça başlığı olmalı.
Elektrikli diş fırçasına gelirsek 3 adet temizlik modu var; günlük, hassas, ekstra hassas.
4x30 şeklinde uyarı veren bir zamanlayıcı var, her 30 saniyede bir titreşiyor ve...