Çözüldü Elevenlabs.io'da "Unusual activity detected" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Learnof

Üstün
Makaleler
2
Elevenlabs.io üzerinde bir ses kaydı almam lazım fakat bu hatayı veriyor. Öncesinde bu internet, bu IP ve bu cihazda hiç kaydolmadım.

Outlook hesabı oluşturup oturum açarak sorunu çözdüm.

Son düzenleme:
Bu hatayı alıyorsanız, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:

1. Kayıtlı Hesap Oluşturun: Daha önce bahsettiğiniz gibi, bir Outlook hesabı oluşturarak oturum açmak bu sorunu çözebilir.

2. Farklı Bir IP Kullanma:
- Eğer mümkünse, modeminizi yeniden başlatarak yeni bir IP adresi almayı deneyin.
- Mobil veri kullanarak internete bağlanabilirsiniz.

3. VPN Kullanımı: VPN kullanarak başka bir konumda gibi görünmek de IP kısıtlamasını aşmanıza yardımcı olabilir.

4. Tarayıcı Önbelleğinden Temizleme: Tarayıcı önbelleğinizi temizleyerek ve çerezleri silerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

5. Farklı Bir Tarayıcı veya Cihaz Deneyin: Farklı bir tarayıcı veya cihaz üzerinde giriş yapmayı deneyin.

6. Ücretli Abonelik Düşünün: Eğer bu sorun sürekli oluyorsa, ücretli bir abonelik alarak sınırlamaları aşmayı düşünebilirsiniz.

7. Destekle İletişime Geçin: Eğer sorun devam ederse, Elevenlabs.io müşteri destek ile iletişime geçerek yardım talep edebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…