• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Elon Musk, OpenAI Destekli Apple Cihazlarını Şirketlerine Sokmayacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Techolay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 132
Makaleler
5

Söylentilerin doğru çıkması ve Apple’ın WWDC etkinliğinde diğer firmalar gibi ürünlerine yapay zeka özelliklerini eklediğini duyurmasıyla birlikte Tesla, SpaceX ve Neuralink şirketlerinin yönetim kurulu başkanı Elon Musk, X platformunda yeni özelliklerin kullanıma alınması halinde şirketlerinde tüm Apple cihazlarını yasaklayacağını bildirdi. Apple bugün yaptığı duyuruda en son yapay zeka özelliklerinin ve Microsoft destekli OpenAI ile ortaklığının…

Devamını Oku: Elon Musk, OpenAI Destekli Apple Cihazlarını Şirketlerine Sokmayacak
Kaynak: Techolay

Yahu bir yerde dünyanın en değerli şirketi Apple, yeni işletim sistemi sürümünü geliştirirken ChatGPT entegrasyonu yapıyor ve diğer yanda dünyanın en zengin adamı, OpenAI kurucu ortaklarından Elon Musk bu durumu Apple konferansında mı öğreniyor? Bana biraz tiyatro oynuyorlar gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…