Eminnet ISS nasıldır?

Merhaba, "Eminnet ISS" sizce nasıldır? Şikayetvar'da baktım, o şikayetleri AI'a da attım, o da %95 sorun ONT + modem dedi.

(ONT deliksiz ve küçücük soğutmasından dolayı ısınıyor, bundan da 100/100 simetrik yüklenmede yetmiyor) diyor. (Yazıyı ben tercüme ettim, yapay zekâ da o konuyu bir daha bulamam.) Aslında ONT'yi zarar vermeden sökeceğin çip tarafına MX6 sürüp 4 cm 4 cm heatsink takacağın fan da olacak. Sorun ısınmadan kaynaklanıyorsa, sorunu %100 çözersin. Modeme de Eminnet'in modemini kullanma, kendine iyi bir router al, çözülür.

Sizce sorun sadece ısınma mı, yoksa fiber kablonun yetersizliği mi? (O yerde olan abonelerde etken) 2-3 abone varsa fiber kablo yeter, 45-50 abone varsa o kablo yetmez mesela. Kamu spotu: ONT'yi sökerken plastiklerini saklamak lazım, yoksa ISS'den çıkarken ONT parası kilitlemesinler. İade ederken ONT'yi aynı şekilde toplayıp vermen lazım.

Hiç duymadım. Eğer şehirde yatırımı iyiyse neden olmasın. Sonra CGNAT, ping sorunlarıyla uğraşmayın.

İşten anlayan küçük İSS'ler çoğu büyük İSS'den daha iyi sonuç veriyor. Denemekten zarar gelmez. ONT kısmını danışın içi açıldığı için yüklü bir cezayla karşılaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…