Gerek tarzıyla gerekse de sound kalitesiyle son dönemin başarılı sanatçılarından birisi olarak görüyorum. Barış Manço'dan sonra Gülpembe eserini bu kadar güzide seslendiren bir sanatçı ilk defa gördüm. Esere kendinden bir şeyler katan Emre Fel, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'ndaki performansıyla bir kez daha farkını ortaya koydu diye düşünüyorum. Canlı performansı aşağıya bırakıyorum.
Çok başarılı olmuş. Merhabalar şarkısını ara ara dinleyen biriyim zaten. Şarkıya rock'ı iyi yedirmiş. Dediğin gibi kendinden kattığı yorumu müthiş renk vermiş. Barış Manço'nun sesindeki hüzüne ek olarak Emre Fel, biraz daha sert bir dille seslendirmiş.
Gayet başarılı!
Vallaha kendisini hiç sevmiyorum / beğenmiyorum.
Çakma anadolu rockçı gibi dolaşıyor ortada. Kendi tarzı yok, sesi yeterli değil bana göre asla.
Ayrıca kliplerini de izledim (dayanabildiğim kadar) adam boyuna sallanıyor klipte başka bir hareket yok.
Gerek tarzıyla gerekse de sound kalitesiyle son dönemin başarılı sanatçılarından birisi olarak görüyorum. Barış Manço'dan sonra Gülpembe eserini bu kadar güzide seslendiren bir sanatçı ilk defa gördüm. Esere kendinden bir şeyler katan Emre Fel, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki performansıyla bir kez daha farkını ortaya koydu diye düşünüyorum. Canlı performansı aşağıya bırakıyorum.
Ben şahsen beğeniyorum, bütün şarkılarını dinlememiş olsam da beğendiğim parçaları var ve bence son dönemde çıkan saçma sapan şarkıcılar arasında gerçek sanatçı olabilecek bir insan.
Ben şahsen beğeniyorum, bütün şarkılarını dinlememiş olsam da beğendiğim parçaları var ve bence son dönemde çıkan saçma sapan şarkıcılar arasında gerçek sanatçı olabilecek bir insan.
Ben de dinlemiyorum ama Barış Manço’ya olan hayranlığı her yerinden belli oluyor. Kesinlikle yeteneksiz değil, hatta başarılı bile ama biraz daha özgün olursa bence kendini daha iyi fark ettirir.