En bilgili olduğunuz alan nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 102
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Belki İşletim Sistemleri ama o kadar da bilgili değilim, ama futbol oyunları konusunda baya bilgiliyim. Hele ki kariyer alanında.

Siber güvenlik ve yapay zeka(görüntü işleme kısmı) orta seviye ve geliştirmeye devam ediyorum.

Sanırım animeler ama mangaları o kadar çok bilmiyorum.

Mobil cihazlar hep ilgi alanım oldu ama asla bilgili olduğumu düşünmüyorum. Her gün gelişmeye devam ediyorum diyelim.

En bilgili olduğum alan maalesef din. Çünkü çocukluğumdan beri onu dayattılar. Her yerde onu öğrettiler.
Ama dini saymazsak, org çalmak derdim. Yani bildiklerim arasında, en büyük yeri o tutuyor gibi geliyor.

Genel olarak en çok bilgili oldugum alan endustriyel elektronik ki lise ve universitede de bu bolum uzerinden gittim onun haricinde liseden beri biyoloji ve kimyayi sevdigim icin ikisinin bir arada oldugu disiplin olan biyokimyaya da ilgimden oturu cok fazla bilgilerini arastiriyorum ama yine de bilgiliyim diyemem henuz.

İfadeler: 144
İmzamda yazdığı gibi: Star Wars ve Half-Life.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal medya hesap yönetimi ve bunun üzerinden pazarlama yapmak sanırım benim en yetkin olduğum alan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…