PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.405 Çözümler 3 Beğeniler 538 Bugün 12:42 #1 Merhaba herkese. Öyle bir duyum aldım da sorayım dedim. Yaz indirimleri, sonbahar indirimlerinden daha büyük oluyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Merhaba herkese. Öyle bir duyum aldım da sorayım dedim. Yaz indirimleri, sonbahar indirimlerinden daha büyük oluyormuş. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 131 Çözümler 1 Beğeniler 68 Bugün 12:51 #2 Hepsi aynı oluyor. Ancak yeni çıkan oyunlarda zaman geçeceği için indirim oranı artabilir.
KS KS PC Uzmanı Başarılı Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 1.405 Çözümler 3 Beğeniler 538 Bugün 12:58 #3 Mamistv1 dedi: Hepsi aynı oluyor. Ancak yeni çıkan oyunlarda zaman geçeceği için indirim oranı artabilir. Genişletmek için tıkla... Yaz ve kış indirimleri daha büyük diye duydum. Sonbahar indirimleri de tam bir büyük etkinlik ama yaz daha büyük oluyor nedense ilginç işler çeviriyor Steam
Mamistv1 dedi: Hepsi aynı oluyor. Ancak yeni çıkan oyunlarda zaman geçeceği için indirim oranı artabilir. Genişletmek için tıkla... Yaz ve kış indirimleri daha büyük diye duydum. Sonbahar indirimleri de tam bir büyük etkinlik ama yaz daha büyük oluyor nedense ilginç işler çeviriyor Steam
Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 131 Çözümler 1 Beğeniler 68 Bugün 12:59 #4 PC Uzmanı dedi: Yaz ve kış indirimleri daha büyük diye duydum. Sonbahar indirimleri de tam bir büyük etkinlik ama yaz daha büyük oluyor nedense ilginç işler çeviriyor Steam Genişletmek için tıkla... Hayır aynı oluyor. SteamDB üzerindne fiyat geçmişini görebilirsin.
PC Uzmanı dedi: Yaz ve kış indirimleri daha büyük diye duydum. Sonbahar indirimleri de tam bir büyük etkinlik ama yaz daha büyük oluyor nedense ilginç işler çeviriyor Steam Genişletmek için tıkla... Hayır aynı oluyor. SteamDB üzerindne fiyat geçmişini görebilirsin.
Falconpolat Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.226 Çözümler 9 Beğeniler 2.685 Bugün 13:00 #5 Alayı kopyala yapıştır. Eskisi gibi değil.
Mamistv1 Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 131 Çözümler 1 Beğeniler 68 Bugün 13:03 #6 Kanıt olarak GTA 5'i örnek aldım. Diğer oyunlarda da kendiniz bakabilirsiniz. Yaz indirimi diğer dönemsel indirimlerinden daha büyük olmuyor. Hepsi aynı. Çok eskiden dediğin olay vardı, kış ve yaz indirimleri daha büyüktü ama artık değil.
Kanıt olarak GTA 5'i örnek aldım. Diğer oyunlarda da kendiniz bakabilirsiniz. Yaz indirimi diğer dönemsel indirimlerinden daha büyük olmuyor. Hepsi aynı. Çok eskiden dediğin olay vardı, kış ve yaz indirimleri daha büyüktü ama artık değil.