En fazla 70 TL Minecraft için sunucu sağlayıcısı tavsiyesi

Yer
İstanbul
Selamlar, iyi Sosyaller. Arkadaşımla beraber Aternos üzerinden Minecraft oynuyoruz ama Aternos ücretsiz bir servis olduğu için bizim için yetersiz kalıyor. Bu yüzden biz de makul bir fiyata web panel sunucu kiralamayı düşünüyoruz. İşini düzgün yapan her türlü sağlayıcıya açığız. Özellikle varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız seviniriz. Bütçe olarak da aylık en fazla 70 TL harcayabiliriz, mümkün olduğunca bu fiyatın altında düzgün bir paket arıyoruz.

Merhaba, saganetwork.net sitesine göz atabilirsiniz.

İşlemciyi falan da seçebiliyorsunuz.

Ayrıca fiyatları da güzel.
Google'da güvenilir mi diye aratıldığında yeşil sitede benim açtığım konu çıkıyor ama yazıp bakmayın trafik gitmesin, güvenilirliği çok tartışılır, hizmeti sağlıyorlar ama gerisi tamamen şansınıza bağlı, ucuz diye rezil olmaktansa farkli bir yere o parayı veririm daha iyi.

@Hybrid Theory 2 3 tane site var zaten kiralama için ama hepsi birbirinden kötü. Aralarında en iyisi şu diyebileceğim bir tane de yok. Tamamen şansınıza kalmış hocam.

1 yıldır Verunix kullanıyorum, memnunum da. Geçmişte SagaNetwork ve Kayizer denemiştim. Saga'da sunucu sık sık çöküyordu, Kayizer zaten felaketti. En az 1-2 hafta makineme erişemedim yaşadıkları teknik bir sorundan dolayı.

Yalnız baştan söyleyeyim, Verunix'in 70₺'lik bir paketi varsa bile ben onu test etmedim. Ancak Ryzen'li makineler gayet sorunsuz çalışıyor, herhalde uygun fiyatlı olanlarda da sorun yoktur.

Merhaba, saganetwork.net sitesine göz atabilirsiniz.

İşlemciyi falan da seçebiliyorsunuz.

Ayrıca fiyatları da güzel.
Bakacağım.

Eğer orijinal Minecraft kullanıyorsanız Home | Essential Mod kullanabilirsiniz.
Bendeki orijinal ama arkadaşımdaki değil ne yazık ki.

Google'da güvenilir mi diye aratıldığında yeşil sitede benim açtığım konu çıkıyor ama yazıp bakmayın trafik gitmesin, güvenilirliği çok tartışılır, hizmeti sağlıyorlar ama gerisi tamamen şansınıza bağlı, ucuz diye rezil olmaktansa farkli bir yere o parayı veririm daha iyi.

@Hybrid Theory 2 3 tane site var zaten kiralama için ama hepsi birbirinden kötü. Aralarında en iyisi şu diyebileceğim bir tane de yok. Tamamen şansınıza kalmış hocam.
Aslında daha önce Rabisu'da deneyimim oldu. Arayüzü Aternos kadar sistematik ve işlevli değil her ne kadar Aternos'la aynı gibi gözükse de. Bu bir kenara, sunucuyu düzenlemek ayrı bir işkenceydi. Sürekli bir senkronizasyon sorunu oluyordu. Bu konuda Aternos, ücretsiz bir servis olmasına karşın çok daha iyi çalışıyor. Rabisu, insanı parasıyla rezil ediyor.

Ayrıca: Rabisu kullanan başka bir arkadaşım saçma bir olay yaşadı. Komiktir ki sunucusunda WL açık olmasına rağmen dışarıdan sunucuya farklı zamanlarda başka oyuncular tarafından saldırılar oldu, oyun içindeki dünyanın içine ettiler. Rabisu'nun önerdiği çözüm ne dersiniz? Login Plugin'i kullanın. Hadi ya?

1 yıldır Verunix kullanıyorum, memnunum da. Geçmişte SagaNetwork ve Kayizer denemiştim. Saga'da sunucu sık sık çöküyordu, Kayizer zaten felaketti. En az 1-2 hafta makineme erişemedim yaşadıkları teknik bir sorundan dolayı.

Yalnız baştan söyleyeyim, Verunix'in 70₺'lik bir paketi varsa bile ben onu test etmedim. Ancak Ryzen'li makineler gayet sorunsuz çalışıyor, herhalde uygun fiyatlı olanlarda da sorun yoktur.
TR-VDS-2 adındaki paketine göz attım. 1.20.4 sürümünde Vanilla oynadığımızı düşünürsek işimizi görür. Anladığım kadarıyla burası direkt VDS veriyor, yani panel vermiyor. Değil mi? Öyleyse sunucuyu makineye kendim kurmam gerekiyor. Hizmeti kaliteliyse, en azından paranla rezil etmiyorsa buradan hizmet alabilirim.

Google’dan ücretsiz sunucu kiralayıp dosyaları ona atarak yapabilirsin. Ne en ufak sorun yaşarsın ne ücret ödersin.
Nasıl yapabilirim?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt