23H2 öneririm ancak senin verdiğin tam isme göre güncel verilmiş ISO ise burada: Windows 11 LoT Enterprise
Kendin de bakmak istersen Massgrave sitesine bakabilirsin.
Bu rehberimde sizlere Windows 11'i nasıl en iyi performansa yükseltebileceğinizi üstüne nasıl veri sızmasını engelleyeceğinizi öğreteceğim. Neyse biz rehberimize geçelim.
Bu aplikasyon yardımcılığıyla Windows'a Key almanıza gerek yok. Kendisi özelleştirmeleri kolayca yapabileceğiniz bir aplikasyondur. Bu uygulama ile yapılacaklar sırasıyla:
- Aplikasyonun .exe'sini açın ve Windows Colors seçeneğine gelin. Ondan sonra "Windows mode" ve "App mode" seçeneğini aşağıda gösterdiğim üzere "Dark" moda alın ve "Transparency" adlı seçeneği devre dışı bırakıp...
Bu rehberimde sizlere Windows 11'i nasıl en iyi performansa yükseltebileceğinizi üstüne nasıl veri sızmasını engelleyeceğinizi öğreteceğim. Neyse biz rehberimize geçelim.
Bu aplikasyon yardımcılığıyla Windows'a Key almanıza gerek yok. Kendisi özelleştirmeleri kolayca yapabileceğiniz bir aplikasyondur. Bu uygulama ile yapılacaklar sırasıyla:
- Aplikasyonun .exe'sini açın ve Windows Colors seçeneğine gelin. Ondan sonra "Windows mode" ve "App mode" seçeneğini aşağıda gösterdiğim üzere "Dark" moda alın ve "Transparency" adlı seçeneği devre dışı bırakıp...
23H2 öneririm ancak senin verdiğin tam isme göre güncel verilmiş ISO ise burada: Windows 11 LoT Enterprise
Kendin de bakmak isterse Massgrave sitesine bakabilirsin.
NTLite vs. kullanmadan daha kolay bir şekilde Windows'u hafifletmenin yolunu göstereceğim: 1- İlk önce Windows 11 ISO dosyası gerekiyor bu linkten indirebilirsiniz: https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 2- Sonra GitHub linkinden autounattend.xml dosyasını indiriyoruz: 3-...
www.technopat.net
Ben bu konuda bulunan Github sayfasına göz gezdirip en fazla bileşen kaldırılmış dosyayı seçip indirdiğim son sürüm ISO dosyasına program aracılığı ile yazdırdım ve VM ile çalıştırdım. VM içerisinde bile fazlasıyla stabil çalışıyordu. Ben öneririm açıkçası ancak güvenilirliği kesin böyledir diye garanti veremem. Birebir kullanmam gerek ancak yakın zamanda ana makinemde 11 düşünmüyorum.