Rehber En iyi kulak içi kulaklıklar - 2026

Fiyattan bağımsız dedim ben ya, 3K etmez yoksa tabii ki. Bence 25 dolar ucuz bir fiyat Travel için, 20-25 dolarlık IEM'lerle aşırı bir farkı yok çünkü. Örneğin bende Travel da var, Wan'er de var. İkisi de 25 dolar, normalde IEM'in çok daha iyi olması gerekiyor ama öyle bir durum olmadı. En büyük fark ses yüksekliği. Bunlardan da yola çıkarak 25 ucuz diyorum. O yüzden fiyattan bağımsız konuşmayı tercih ediyorum. O yüzden benim şahsi düşüncem tahmini 2K'ya kadar en iyisi olması. 1000-1200 TL civarındaki TWS'ler bile Travel'ın yanında çöp kalıyor ses kalitesi anlamında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soundpeats C30 modeli daha iyiymiş. Bir spreadsheet'te gördüm. C30 daha yukarılardaydı. C30'un fiyatı 30 dolar.

Buds 4 Pro mu, FreeBuds 5 Pro mu daha iyidir hocam? Ses kalitesi + ANC'ye bakıyorum. Not: S25 kullanıyorum.

Galaxy Buds Core kullanıyorum ve öneririm. 3 kategoride de varız, ellerine sağlık.

Buds 2'a, telefon aramaları ve ANC konusunda C30'dan daha iyiydi. Hatta siz de katılmıştınız. Bu sıralamada neden böyle?

Buds 2'a, telefon aramaları ve ANC konusunda C30'dan daha iyiydi. Hatta siz de katılmıştınız. Bu sıralamada neden böyle?

Hatta bundan %100 emin değilim ama aynı şekilde ANC ve mikrofon konusunda Buds Core'dan da iyi diye biliyorum.

ANC kısmı yine kabul edilebilir fakat mikrofon konusunda duyduğumu ön plana atar ve onu ele alırım. Sizin, duyduğunuz yerine ranking'e güvenmenizin herhangi bir sebebi var mı?

Örneğin Buds 2a'ya ve Space Travel'a sahibim, mikrofon konusunda aynı puanı vermiş. Fakat kendi kullanımımda Buds 2a daha önde net olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…